{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 03. märts

Foto : unsplash / Oleg Illarionov    Jäär Armastus....

Foto : unsplash / Oleg Illarionov

 

 Jäär

Armastus. Kui sa igatsed hingesõbra järele, kes sind mõistaks, siis tõenäoliselt ei ole sul vaja enam kaua oodata. Töö. Kõik päevad ei ole õnneks vennad, hoia oma närve. Tervis. Katsu leida võimalusi, mille abil pingeid maandada. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ole rahulik ja mõtle rohkem iseenda peale

Õnnenumber: 575


Sõnn

Armastus. Kõige tähtsam on siirus ja hea läbisaamine. Tee kõik, et see nii jääks. Töö. Ära muutu nii emotsionaalseks, see ei tee sulle head. Tervis. Võib-olla oleks aeg teha rohkem sporti. Raha. Muretsemiseks pole põhjust, sa leiad vahendeid, mida sa praegu vajad. 

Väike nõuanne: ära vasta provokatsioonile. 

Õnnenumber: 396

 

Kaksikud

Armastus. Ära otsi meelelahutust oma ellu, elu tuleb võtta tõsiselt. Truudus on kõige tähtsam kahe inimese vahelises suhtes. Töö. Praegu pole õige aeg suurte plaanide tegemiseks, asjad võivad võtta hoopis teise suuna. Tervis. Sa peaksid olema heas vormis, katsu paremini jälgida seda, mida sa sööd. Raha. Ühtegi raskust ei tohiks praegu ette tulla. 

Väike nõuanne: ära muretse liiga palju, sa teed iseendale sellega halba

Õnnenumber: 263


Vähk

Armastus. Sa oled oma isikliku eluga hetkel rahul. Vallalistel on täna hea õnn armastuses. Töö. Ära reageeri nii tuliselt, võta asju rahulikult. Tervis. Tervis ei tohiks sulle praegusel hetkel probleeme valmistada. Raha. Sa võid täna saada väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ole rahulik

Õnnenumber: 232

 

 


Lõvi

Armastus. Tõenäoliselt kuuled sa oma kaaslase suust midagi, mida sa oled ammu teada tahtnud. Töö. Läbisaamine kolleegidega on muutunud raskemaks. Tervis. Sa oled praegu väga heas vormis. Raha. Hea õnn saadab sind täna rahaasjades.

Väike nõuanne: tee iseendaga vaherahu, lõpeta muretsemine ja mustade mõtete mõtlemine. Ainult nii saad sa leida kõige paremaid lahendusi. 

Õnnenumber: 184


Neitsi

Armastus. Viimasel ajal pole su suhe elukaaslasega olnud kõige parem, nüüd aga ilmselt tuleb suud puhtaks rääkida. Töö. Miski muudab sind rahutuks, sa ei tea, mida tulevikul sinu jaoks varuks on. tervis. Kõik läheb täna hästi, su tervis on hea aga sa kannatad liiga suure närvipinge all. Selle vastu aitab, kui sa lähed loodusesse jalutama ja teed sporti. Raha. Tõenäoliselt saad sa peatselt suurema summa raha.

Väike nõuanne: ära kuula kuulujutte

Õnnenumber: 903


Kaalud

Armastus. Kõik oleks parem, kui te võtaksite omavahel aega elukaaslasega ja lihtsalt räägiksite oma probleemidest. Töö. Sa oled ennast tööasjadega täiesti ära koormanud ja sul puudub vajalik aeg, et kõik ära teha. Tervis. Muuda oma eluviise tervislikumaks. Raha. Väike rahaingel on sinu poole teel.

Väike nõuanne: ära põgene oma murede eest

Õnnenumber: 186


Skorpion

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma kaua oodatud häid uudiseid. Töö. Ära ole liiga tormakas. Tervis. Sa oled heas vormis ja energiast sul puudu ei tule. Raha. Su majanduslik seis hakkab paranema vaikselt. 

Väike nõuanne:  kasuta oma energiat targalt

Õnnenumber: 504

 

 


Ambur

Armastus. Sa hoiad end vaos ja teed kõik, et hoida oma suhet. Töö. Töö juures ei valitse just kõige parem õhkkond. Tervis. Kõik läheb hästi, su tervis on tugev. Raha. Hoia rohkem kokku ja ära kuluta kõike ära.

Väike nõuanne: lahenda oma suuremad probleemid kõigepealt ära

Õnnenumber: 121


Kaljukits

Armastus. Hea uudis on see, et su suhe muutub veelgi paremaks kõikide märkide järgi. Töö. Tänane päev võib tuua nii häid, kui halbu uudiseid. Tervis. Väga hea päev selleks, et minna kõndima ja teha sporti. Raha. Üks probleem leiab õnneliku lahenduse.

Väike nõuanne: ära muretse kõige pärast, sa rikud enda tervise ära sellega

Õnnenumber: 972


Veevalaja

Armastus. Üks täiesti juhuslik ja ootamatu kohtumine võib täna aset leida, mis ajab kõik su plaanid sassi. Töö. Sul on raske tegeleda rahulikult oma tööasjadega, su mõtted on mujal. Tervis. Selleks, et oma närvipinget maandada, tee sporti ja kõnni värskes õhus. Raha. Planeedid aitavad sind hetkel, hoia silmad ja kõrvad lahti, sa leiad vahendeid, mida sa otsid. 

Väike nõuanne: kaalu iga sõna enne, kui sa midagi ütled. 

Õnnenumber: 310


Kalad

Armastus. Enne kevade algust kohtud sa ühe inimesega ja teie vahel võib tekkida armastus. Mida sa selle armastusega edasi teed, jääb sinu enda otsustada. Töö. Su töö muutub päev-päevalt koormavamaks. Sa vajad puhkust. Tervis. Tee sporti ja ära unusta vitamiine. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära vaeva oma pead asjadega, millest sa nagunii aru ei saa

Õnnenumber: 650

Kommentaare ei ole