{ads}

HIDE

Viimased

latest

2. märtsi noorkuu: kuidas ta meid mõjutab praegusel perioodil?

Foto : unsplash /Niklas Ohlrogge ...

Foto : unsplash /Niklas Ohlrogge


 

 Kes oleks võinud seda uskuda. Peale kõike seda, mida me oleme viimasel ajal läbi elanud, kui me ootasime ainult seda, et saaks jälle normaalselt elama hakata. Ja ikka on veel, millega maailm võib meid üllatada ja viia meid teadmata suunas. 

Selle asemel, et keskenduda oma planeedi säästmisele ja kahjude parandamisse, peame me tegelema millegi muuga. Pole just kõige optimistlikum väljavaade. Ja ometi peab kõik muutuma, see ei ole lihtsalt muudmoodi võimalik. Praegune periood peab muutuma, ta peab meile kaasa tooma lootust parema tuleviku üle. Praegu, sellel hetkel, kui kurjus ja headus käivad kõrvuti. 

 

 

Me peame ennast avama, avama oma hinge, iseendale, kogu maailmale. Nii nagu me võime ka ujuda või uppuda selles lõpmatus ookeanis, mille põhja me oleme kaotanud jalge alt ja milles ainus võimalus on hoida meeleheitlikult kinni omaenda purustatud illusioonidest. Ainult nii, võttes kokku kogu oma sisemist jõudu, keskendudes paremale maailmale, mis elab meie sees ja mida ei saa keegi meilt ära võtta, võime me hakata looma paremat maailma enda ümber. Just seda peaksime me igaüks proovima teha selle 2. märtsi noorkuu ajal. 


Märtsikuu noorkuu - Tahtejõu võim

Tuletagem meelde, et noorkuu ehk Kuu esimene veerand saab alguse peale Kuu loomist. Huvitav on jälgida, kuidas meid mõjutavad Kuu erinevad faasid: noorkuu, kasvav kuu, täiskuu... Päikese ja Kuu kohtumine Kalade märgis on märkimisväärne sündmus samal ajal, kui Jupiter ja Neptuun lähenevad ühe rohkem teineteisele. Need kaks planeeti, mis tunnevad end üsna hästi Kalade märgis, avavad igaviku ukse ning kutsuvad meid teadlikumalt kasutama tundlikkuse ning vaimsuse energiat. Et muuta ilusaks see, mida on hävitatud ja rüüstatud. 

 


Selleks, et paremini mõista, kuidas seekordne noorkuu meid mõjutab, tuleb uurida Kalade märki. Kalad on ääretult tundlikud, kes katsuvad aidata meil oma hingega ühendust leida. Praegu on kõige õigem hetk selleks, et vabastada end oma emotsioonidest, õppida paremini kuulama ennast ja kuulama oma intuitsioone. Kalade märk on ääretult humaanne ja halastav, kellel on ainult üks soov: elada rahus. Loodame, et see kõik nii läheb. 

Praegune periood on emotsionaalne kasvu ning vaimse muutumise aeg. Mitte miski pole piisavalt ilus, mitte miski pole piisavalt suur et täituda. Kõige tähtsam on, et sa ise usuksid, usuksid kogu oma südamega imedesse. 

Pane oma soovid kirja, mõtle oma unistuste peale, kasuta oma kujutlusvõimet ära, näe oma unistusi täitumas ning tunne seda tunnet, mida sa tunned, kui su soovid on täide läinud. 

Ei maksa ära unustada, et seekordne noorkuu liitub kahe planeediga, milleks on Jupiteri ja Päikese duo Kalades. Tänu sellele liitub Kuu energia Päikese valguse ning Jupiteri õnne toova energiaga. 

Liidame oma jõud, et muuta oma tulevikku turvalisemaks ning kindlamaks ja jääme kindlaks oma väärtushinnangutele. 

Sellel kolmapäeval on taevas noorkuu kell 19:35 ja ärgem unustagem, et headust on alati rohkem.




Kommentaare ei ole