{ads}

HIDE

Viimased

latest

Juhtub ka päris elus! 38-aastane süütu naine sünnitas lapse

Foto : unsplash / Omar Lopez    Kimberley Godsall on 38-aast...

Foto : unsplash / Omar Lopez

 

 Kimberley Godsall on 38-aastane inglanna, kes sai lapse üksi. Nimelt sünnitas Kimberley 2019. aastasel tütre, olles alles neitsi. Tundub üllatav aga tegelikult pole sugugi tegu nii erakordse juhtumisega, kui võiks arvata.

Tegemist on kunstviljastamisega, millele tänu jäi Kimberley lapseootele. Viljakuse raviks kulutas inglanna teisel pool Atlandi ookeani üle 21 000 dollari. 

Tegelikult on Kimberley aga suur romantik, kes on kogu oma elu unistanud printsist valgel hobusel, elu armastusest, kellega pere luua. Ja oma süütuse hoiab ta just sellele õigele inimesele. 

"Ma tean, et ma olen romantilise maailmavatega. Aga juba väiksena teadsin ma, et ma tahan end hoida sellele ühele inimesele, oma tulevasele abikaasale. Kogu oma elu olen ma aga unistanud emaks saamisest. Ma ei tahtnud elada oma elu ilma, et ma oleks oma unistust täita saanud.", ütles Kimberley selgituseks. 

 

 

"Ma ei vaja meest ega vahekorda, ma võin saada last ilma ühe või teise abita. Ja nii ma tegingi." rääkis ta Daily Mail'ile antud intervjuus.

Erinevalt sellest, mida me võime arvata, ei ole konservatiivne Kimberley usklik. Tal on meestuttavaid ja ta on kokku saanud mõnede meestega, kellega ta tutvus interneti kaudu. Ta tahab ainult hoida end oma tulevasele, sest ta peab ennast traditsiooniliseks ning uskus, et tema elu hakkab välja nägema samamoodi tema emal ja õel. Nii Kimberley ema kui õde leidsid oma abikaasa 25-aastaselt. See pani Kimberleyd aga end halvasti tundma, kui ta polnud 30. eluaastatesse jõudnult veel abiellunud. 

Kuna tema elu ei kulgenud nii nagu ta oleks soovinud, konsulteeris noos naine nõustajat, kes tegi talle selgeks, et ta ei vaja oma ellu armastust selleks, et last saada. 

 

 

2017. aastal valis ta välja spermadoonori ning valis kunstilise viljastamise tee. Alles 2018. aastal jäi Kimberley aga rasedaks. Tänaseks päevaks on tema väike tütar Scarlett juba 3-aastane. Kimberley on juba rääkinud oma soovist saada ka teist last aga kuna ta pole ikka veel leidnud oma ellu õiget inimest ja kunstviljastamine on väga kallis, peab ta veel natuke ootama. 

New York'i arst selgitas aga, et Kimberley juhtum pole sugugi esimene sellelaadne. Tema võis oma töökogemuste põhjal välja tuua 3 sellist juhtumit: esimese naise puhul oli tegemist karjäärinaisega, kellel oli liiga kiire elu. Kõik kolm naist aga, kes tema poole pöördusid, olid täiesti normaalsed ning emotsionaalselt valmis lapsi saama. Ja kõik kolm olid süütud. 


Kommentaare ei ole