{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : laupäev, 26. märts

  Foto : unsplash / Nick Fewings Jäär Armastus. Mit...

 

Foto : unsplash / Nick Fewings

Jäär

Armastus. Mitte ükski planeet ei sekku sinu eraellu. Seega on sul vabad käed, et ise tegutseda vastavalt oma soovidele. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, mis aitab sul kindlustada oma positsiooni. Tervis. Marss kaitseb su tervist aga võib muuta sind liiga ettevaatamatuks. Raha. Hoia oma raha! Sa arvad, et küll sa saad igast olukorrast välja aga sa pead olema ettenägelikum.

Väike nõuanne: ära tee endale ise probleeme juurde


Sõnn

Armastus. Veenus toetab sind ja selle tõttu peaks sind ees ootama ilus päev. Töö. Sul on suured plaanid, nüüd on aeg tegutseda. Tervis. Hoia rohkem oma närve. Raha. Hea õnn naeratab sulle täna rahaasjades ja viib kõik su probleemid mõneks ajaks.

Väike nõuanne: ära riku oma päeva halbade mõtetega

 

Kaksikud

Armastus. Hinda rohkem oma paarisuhet ja ära otsi vaheldust mujalt. Töö. Alati ei lähe kõik nii nagu sina sooviksid, katsu kohaneda iga olukorraga. Tervis. Hoia oma tervist. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära muuda asju keerulisemaks


Vähk

Armastus. Su elu on rahulik praegusel hetkel ja midagi muud sa ei tahagi. Töö. Tänane päev võib sulle tuua häid üllatusi. Tervis. Sa oled heas vaimses ja füüsilises vormis, midagi tõsist sul karta pole vaja. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest, kui sa ei taha kõike kaotada.

Väike nõuanne: otsi lahendusi, mitte probleeme

 

 

Lõvi

Armastus. Praegune periood sinu elus on üsna õnnelik.. Töö. Ära võta kõike nii isiklikult, eriti töö juures. Tervis. Väsimuse üle sul kurta pole vaja, ka stress hakkab kaduma. Raha. Muretseda pole vaja, sest su rahaline seis hakkab paranema.

Väike nõuanne: mõtle selle peale, mida sa tahad ja mitte selle peale, mida sa ei taha


Neitsi

Armastus. Tänane päev peaks su ellu tooma armastust, mida sa väärid. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas, ole ettevõtlikum ja julgem. Tervis. Üldiselt on planeetide mõju hetkel üsna hea. Raha. Hoidu suurematest tehingutest täna.

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem


Kaalud

Armastus. Mõned arusaamatused võivad tekkida, sest sa oled otsustanud öelda kõik, mida sa arvad oma kaaslase käitumisest. Töö. Ära ole nii hajameelne. Tervis. Katsu rohkem sporti teha ja süüa tervislikumalt. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära kunagi kaota lootust


Skorpion

Armastus. Täna on suurte plaanide tegemise päev. Töö. Tõenäoliselt on sind head uudised ootamas. Tervis. Su tervis hakkab paranema. Raha. Organiseeri oma rahaasju paremini ja sa leiad võimaluse, kuidas oma probleeme lahendada.

Väike nõuanne: ära aja iga hinna eest oma õigust taga

 

 

Ambur

Armastus. Vallalisi saadab täna hea edu. Need aga, kes on juba kellegagi koos peaksid valvama, et teised oma nina teie eraellu ei topiks. Töö. Sul tekivad väga head ideed täna. Tervis. Lõpuks ometi taanduvad kõik terviseprobleemid ja sa saad jõudu juurde. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui sa räägid


Kaljukits

Armastus. Kokkuvõttes peaks tänane päev tulema ilus ja kurtmiseks pole põhjust. Kui sa oled vallaline, peaks su elus algama üsna romantiline periood. Töö. Mõned viivitused võivad tekkida aga üldiselt peaks kõik hästi minema. Tervis. Katsu maandada oma närvipinget. Raha. Piira oma kulutusi. 

Väike nõuanne: õpi teisi paremini kuulama


Veevalaja

Armastus. Su tuju on täna üsna muutlik ja selle all kannatab su suhe teistega. Töö. Sa igatsed väljakutsete järele ja oled väsinud igapäevaste rutiinsete töökohustuste täitmisest. Tervis. Liigu rohkem, see teeb su tervisele head. Raha. Ära muretse nii palju, sest sa ei tea, mida homne päev toob.

Väike nõuanne: hinda rohkem seda, mis sul juba on


Kalad

Armastus. Tänane päev tuleb eriti ilus. Töö. Suhe töökaaslastega pole hetkel kõige parem, sest sa võtad üksi liiga palju otsuseid vastu. Tervis. Sa pead rohkem puhkama. Raha. Hea õnn võib sulle rahaasjades täna naeratada.

Väike nõuanne: ära otsi õnne mujalt

Kommentaare ei ole