{ads}

HIDE

Viimased

latest

Ma tean, et see pole kerge aga kui sa ei olnud piisavalt hea, siis unusta see inimene ja mine oma eluga edasi

    Ãœhe ilusa loo lõpp on alati valus. Sul võib olla tunne nagu variseks kogu su maailm kokku ja sa ei tea, kuidas sellest olukorrast...

 

 

Ühe ilusa loo lõpp on alati valus. Sul võib olla tunne nagu variseks kogu su maailm kokku ja sa ei tea, kuidas sellest olukorrast välja tulla.


Mitte miski pole enam nii ,nagu enne. Sa tunned end üksi hoolimata sõpradest ja perest. See mõte, et teie vahel kõik läbi on, teeb palju haiget. Sa mõtled kõigele sellele, mis teie vahel oli ja mis teid sidus. Teie laul, teie kohvik, teie lemmikkohad, lemmikfilm ja toit. Sa tead temast kõik aga nüüd on see kõik läbi. Kuidas elada selle teadmisega edasi?

Raske on unustada kõike seda, mis on südamesse raiutud ja jätnud endast nii palju õnne hetki ja ühiseid mälestusi. Sa ju uskusid ja armastasid aga ikkagi lõppes kõik nii nagu ta nüüd on.

Sul on õigus olla kurb

Sa tunned end halvasti ja su süda teeb haiget. Nuta kõik oma pisarad, sest see aitab sul valust üle saada ja end paremini tunda. Ära hoia oma valu tagasi. Nutmine ei tähenda, et sa oled nõrk - vastupidi, nutmine tähendab, et sa oled tugev.
 
 


Leia enesele mingi tegevus

Muidugi on seda palju kergem öelda, kui teha aga sa pead oma eluga edasi minema. Sind on teistele vaja ja sul on veel palju ilusat ees. Sa pead leppima, et see kõik on nüüd teie vahel läbi ja sa ei saa teda enam tagasi ükskõik, mida sa ka ei tee. Lepi selle teadmisega. Katsu endale leida mingi tegevus, mis sind aitab oma eluga edasi minna ja mõtelda millelegi muule.

Maailm ei keerle murede ja probleemide ümber. Nii palju ilusat on maailmas, mida avastada. Mine reisima. Mitte selleks, et põgeneda vaid selleks, et iseennast uuesti üles leida. Reisimine võimaldab sul mõtelda rohkem iseendale ja vähem oma südamevalule.

Ära unusta oma sõpru ja peret

Ära jää üksi. Ümbritse end nendega, kes sinust hoolivad ja kes tahavad, et sa end hästi tunneksid. Veeda aega oma vanemate, vendade ja õdede, paremate sõpradega. Jaga nendega oma tundeid. Räägi neile, mida sa tunned.

Ole positiivne ja keskendu iseendale

Sa ei ole ainult suur südamevalu. Sa oled midagi valusat üle elanud aga nüüd pead sa sellest üle saama. See on sind muutnud tugevamaks, julgemaks ja targemaks. Ole positiivne, keskendu iseendale; oma karjäärile, õpingutele , tervisele ja oma heaolule.
 
 
 


Andesta

Õpi andestama. Sa tunned end paremini, kui sa andestad sellele inimesele, kes sulle haiget tegi ja samuti iseendale. See aitab sul sellele loole lõppu teha.

Ära unusta, et kõik juhtub mingil põhjusel

Võib-olla see inimene, keda sa nii palju armastasid, ei olnud sinu jaoks. Võib-olla on see märk sellest, et sinu tõeline armastus ootab sind kuskil. Sa väärid paremat, sa väärid tõelist armastust.

Sul on vaja aega

Sest aeg ravib. Ei ole võimalik öelda, kui palju aega sa vajad, et sellest üle saada. Igal inimese tunded on erinevad. Ole kannatlik ja usu iseendasse.

Kommentaare ei ole