{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 27. märts

  Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok Jäär Armastus. Ära...

 

Foto : unsplash /Yoksel 🌿 Zok

Jäär

Armastus. Ära pea nii pikka viha ja keskendu rohkem sellele, mis hästi on. Töö. Mitmed head võimalused tekivad, ära maga neid maha ja ole valmis õigel hetkel tegutsema. Tervis. Söö tervislikumalt ja liigu rohkem. Raha. Hea oleks, kui sa hoiaksid oma raha natuke rohkem. Ilmselt ei ole praegu kõige paremad ajad.

Väike nõuanne: tegutse rohkem ja ära tee ainult suuri sõnu


Sõnn

Armastus. Ole leebem ja mõistvam selle inimese vastu, kellega sa oma elu jagad. Töö. Kõik läheb hästi, kõiki su ettevõtmisi saadab edu. Tervis. Suuremat sorti väsimus võib sind kimbutada. Söö tervislikumalt ja su enesetunne paraneb. Raha. Ära liiga palju muretse, sest sa leiad õigel ajal lahendused oma probleemidele.

Väike nõuanne: räägi oma muredest ja ära kanna oma koormat üksi.


Kaksikud

Armastus. Ära võta kõike liiga isiklikult, mida teine sulle ütleb, nii paraneb su suhe kallimaga. Töö. Kui sa leiad, et peaksid töökohta vahetama, siis hoia silmad lahti, head võimalused võivad avaneda. Tervis. Sa kannatad liiga suure närvipinge all, katsu rohkem puhata. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: hoia eemale liiga pessimistlikest inimestest, kes kõiges alati halba näevad


Vähk

Armastus. Ära arva, et sinuga selliseid asju ei juhtu: võib juhtuda, et sa kohtud täna ühe ääretult sümpaatse inimesega, kes on aga juba abielus. Töö. Katsu paremini organiseerida oma tööalast elu. Tervis. Kõik läheb hästi, sa peaksid olema heas vormis, hea oleks, kui sa heidaksid varem magama. Raha. Su rahaasjad ei ole hetkel kõige paremas korras, ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: ära anna kunagi alla

 

 


Lõvi

Armastus. Ära ole liiga järeleandlik, sa ei pea kõike tegema, selleks, et kellelegi meele järele olla. Töö. Tänane päev võib sulle tuua häid uudiseid. Tervis. Ära kurna oma organismi liiga palju ära. Raha. Ole ettenägelikum. 

Väike nõuanne: hoolitse rohkem oma lähedaste eest


Neitsi

Armastus. Sa vajad rahu ja vaikust praegusel hetkel. Liiga palju probleeme ja pingeid on viimasel ajal teie vahel. Töö. Ole valmis headest võimalustest kinni haarama. Tervis. Katsu rohkem puhata. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära võta kõike liiga tõsiselt


Kaalud

Armastus. Sa ei ole kindel, kas sa ikka oled õnnelik oma kaaslasega. Töö. Mõtle rohkem oma tuleviku peale. Tervis. Ära söö liiga palju. Raha. Ära rohkem kuluta ja mõtle rohkem oma tuleviku peale.

Väike nõuanne: ära võrdle oma elu teistega


Skorpion

Armastus. Sa igatsed vahelduse järgi ja oled väsinud igapäevasest rutiinist. Töö. Tänane päev tuleb üle ootuste hea. Tervis. Ükski terviseprobleem ei tohiks sind kimbutada, sa oled heas vormis. Raha. Ole ettevaatlikum ja ära räägi mitte kellelegi oma rahaasjadest.

Väike nõuanne: ära võta asju liiga isiklikult

 

 


Ambur

Armastus. Mõned arusaamatused võivad sinu ja su kaaslase vahel pingeid tekitada. Töö. Sul on suured plaanid, nüüd on õige aeg tegutsemiseks. Tervis. Ära kurna ennast ära, puhka rohkem. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: usu rohkem iseendasse


Kaljukits

Armastus. Ära ela oma elu ise keeruliseks ja ole järeleandlikum. Töö. Sa oled valmis uuteks väljakutseteks. Tervis. Ära lange masendusse. Raha. Hoia oma kulutustel silma peal.

Väike nõuanne: ole julgem


Veevalaja

Armastus. Sa võid kohtuda täna ühe väga toreda inimesega aga ta ei ole sinu jaoks. Ära hakka liiga suuri unistusi tegema. Töö. Keskendu ühele probleemile korraga ja ära ole liiga hajameelne. Tervis. Hakka tervislikumalt sööma ja liigu rohkem. Raha. Sa ei olnud eriti säästlik viimasel ajal, see ei tule sulle kasuks. 

Väike nõuanne: ära otsi õnne mujalt


Kalad

Armastus. Ära võta ühtegi otsust täna vastu, mida sa hiljem võid kahetseda. Töö. Ole valmis headest võimalustest kinni haarama. Tervis. Ära unusta sporti teha ja rohkem liikuda, see on tervisele hea. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: ära ole liiga nõudlik

Kommentaare ei ole