{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 21. märts

  Foto : unsplash / Csaba Talaber Jäär Armastus. Mõ...

 

Foto : unsplash / Csaba Talaber

Jäär

Armastus. Mõned erimeelsused võivad tekkida aga kui sa hoiad keelt rohkem hammaste taga, läheb kõik hästi. Kui sa elad üksi, siis ära heida meelt, sest Jupiter ja Veenus teevad kõik, et su tee ristuks selle õige inimesega juba üsna varsti. Töö. Mõned head võimalused tekivad täna. Tervis. Kui sul pole aega iga päev sporti teha, siis katsu vähemalt kõndida jalgsi nii palju, kui võimalik. Raha. Midagi hullu sul karta ei ole vaja, vastupidi, väike rahaingel võib sind külastada.

Väike nõuanne: tegele rohkem oma asjadega

Õnnenumber: 976


Sõnn

Armastus. Ära raiska oma elu muretsemise ja kahtlustamise peale. Töö. Su asjad hakkavad kiiremini edenema ja sa tead täpselt, mida teha. Mitmed head võimalused tekivad, haara neist kinni. Tervis. Hoia end soojas, et mitte külma saada. Raha. Hoolimata kõikidest pingutustest kulutad sa ikkagi liiga palju. Mõtle rohkem oma tuleviku peale. 

Väike nõuanne: selle asemel, et rabeleda, võta asju rahulikumalt

Õnnenumber: 723

 

Kaksikud

Armastus. Su paarisuhe peaks olema tänu Jupiterile üsna harmooniline. Töö. Marss toetab sind su ettevõtmistes. Hea õnn ja edu saadavad sind täna. Tervis. Selleks, et oma tervist hoida, pead sa magama rohkem. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju. Marss võib sind panna rohkem kulutama. 

Väike nõuanne: ära oota liiga kaua selleks, et tegutseda

Õnnenumber: 197


Vähk

Armastus. Täna on õhus armastust, vallalisi saadab hea õnn. Töö. Üsna hea periood on hetkel käimas, kõik peaks hästi minema töö juures. Tervis. Üldiselt on su tervis üsna hea. Raha. Tänane päev võib sulle tuua ühe väga hea uudise.

Väike nõuanne: vabasta end sellest, mis röövib su hingerahu (pinged, psühhodraamad, negatiivsed mõtted).

Õnnenumber: 329

 

 


Lõvi

Armastus. Liiga palju kiusatusi on sinu elus, sul on raske jääda truuks ainult ühele inimesele. Töö. Ole kannatlikum ja kohusetundlikum. Loo endale ise võimalusi, mis aitavad sul edu saavutada ja ära jää ootama, et teised sinu eest kõik ära teeksid. Tervis. Hea tervis sõltub suurel määral sellest, milline on sinu eluviis. Raha. Lotoga sa ilmselt täna ei võida, seega pea oma eelarvest kinni. 

Väike nõuanne: ära ehita liiga palju õhulosse

Õnnenumber: 101


Neitsi

Armastus. Tänane päev toob sulle ühe väga hea üllatuse. Töö. Mõned takistused ja viivitused võivad tekkida. Tervis. Ära kurna oma organismi ära ja hoolitse rohkem oma vaimse tervise eest. Raha. Ära soorita liiga suuri tehinguid täna, sest see võib sulle halbu üllatusi kaasa tuua.

Väike nõuanne: kasuta rohkem oma kujutlusvõimet ära

Õnnenumber: 612


Kaalud

Armastus. Neptuun paneb sind unistama. Ja aitab sul oma unistusi ellu viia. Töö. Tõenäoliselt valitseb töö juures halb ja pingeline õhkkond, ära ela oma tööpingeid õhtul kodus teiste peal välja. Tervis. Üldiselt peaks su tervis olema üsna hea, katsu ainult paremini toituda. Raha. Väga hea päev selleks, et leida erinevaid võimalusi, kuidas oma raha paremini paigutada.

Väike nõuanne: arvesta ka teiste soovide ja vajadustega

Õnnenumber: 231


Skorpion

Armastus. Üks oht varitseb su paarisuhet. Sa oled viimasel ajal muutunud liiga muretuks ega märka, kui rutiinseks teie elu on muutunud. Rutiin ja üksluisus on aga suhte vaenlased. Töö. Vaadates praegust Pluuto seisu pole sugugi võimatu, et sul avanevad võimalused karjääri tegemiseks. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks, maga rohkem ja toitu tervislikumalt. Raha. Su rahaline seis paraneb täna. 

Väike nõuanne: Mõtle enne, kui sa midagi ütled

Õnnenumber: 847

 

 


Ambur

Armastus. Kui sa oled olnud truu oma elukaaslasele, läheb kõik hästi. Töö. Mõned raskused võivad tekkida, selle asemel, et teisi süüdistada, organiseeri oma asju paremini. Tervis. Su tervis on tugev ja sa peaksid olema heas vormis. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära ole liiga entusiastlik

Õnnenumber: 777


Kaljukits

Armastus. Veenus toetab täna kõiki vallalisi. Töö. Hea meeskonnavaim valitseb töö juures. Kontrolli ainult kõik dokumendid mitu korda üle. Tervis. Su tervis paraneb ja koos sellega enesetunne. Raha. Sa võid saada ootamatust kohast suure summa raha.

Väike nõuanne: kui sul on tunne, nagu liiguksid sa udus, siis pead sa leidma võimaluse, kuidas aega maha võtta ja maandada närvipinget

Õnnenumber: 471


Veevalaja

Armastus. Ära oota, et teine inimene oleks vigadeta, sest ka sinul on puudusi. Ole tolerantsem teise inimese vastu ja kõik läheb hästi. Töö. Väga hea päev on sind ees ootamas. Tervis. Piira magusa söömist. Raha. Lahenda oma suuremad probleemid ära.

Väike nõuanne: muretse vähem

Õnnenumber: 258


Kalad

Armastus. Ära anna kiusatusele järele, sa võid kogu oma elu hiljem seda kahetseda. Töö. Hea edu saadab sind täna töö juures. Tervis. Kui sa tunned, et oled kurnatud, siis võta natuke aega maha. Raha. Ära kuluta liiga palju. 

Väike nõuanne: vajaduse korral palu abi ja ära tee kõike üksi

Õnnenumber: 605

Kommentaare ei ole