{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuufaasid ja iluhooldused

    pixabay Nii nagu aednik arvestab kuufaasidega istutamise ajal võetakse ka iluprotseduure tehes arvesse kuuseisu. Millisel moel v...

 

 

pixabay
Nii nagu aednik arvestab kuufaasidega istutamise ajal võetakse ka iluprotseduure tehes arvesse kuuseisu. Millisel moel võib kuu aidata kaasa kaalu kaotamisele, kohevate ja tervete juuste saamiseks ning ka nahaseisu parandamiseks?

Kuu mõjutust maale ja inimestele pole vaja tõestada, seda võib peamiselt täheldada tõusude ja mõõnade perioodil. Juba tuhandeid aastaid jälgivad inimesed kuufaase, mis soodustab taimede kasvu ja annab elujõudu. Usutakse, et noore kuu ajal lõigatud lilled püsivad palju kauem ilusate ja värsketena, samal ajal, kui kahaneva kuu ajal lõigatud lilled kuivavad kiiremini. See nähtud kehtib ka juuste ja teiste iluprotseduuride kohta. On juuksurisalonge, mis jäävad spetsiaalselt avatuks täiskuuööl.  


Juuste lõikus

Selleks, et juuksekasvu kiirendada ja saada kohevaid ja säravaid juukseid, tuleb lõigata juukseid kasvava kuu ajal, see tähendab noore kuu ja täiskuu vahel. Kasvav kuu on samuti ideaalne hetk juuste värvimiseks selleks, et värv kauem peal püsiks.

Lühikeste juuste lõikamiseks on parem aeg kahaneva kuu ajal, see tähendab täiskuu ja noore kuu vahel. Sellel perioodil on kuu rahulikum ja juustekasv aeglasem.



Kaalu kaotamine

Kuufaasid võivad aidata neid, kes soovivad kaalu kaotada. Kui ükski dieet ega trenn enam ei aita, siis kuufaaside vaatamine võib aidata sul vabaneda üleliigsetest kilodest.

Inimese keha on mõjutatud suurel määral kuust ja selle seisust. Kõige soodsam aeg paastumiseks või keha puhastamiseks on täiskuu ja noore kuu vahel. Sellel perioodil kaovad kilod kõige paremini. Kasvava ja kahaneva kuu ajal tuleb süüa mitmekülgselt vältides liialdusi. Selleks, et see meetod toimiks, tuleb kuukalendrit kogu aeg jälgida.

Ilusa naha saamiseks

Kõige parem aeg iluprotseduuride jaoks on see periood, mil keha alustab oma loomulikku tervendamisprotsessi ja see on kasvava kuu ajal.




Kommentaare ei ole