{ads}

HIDE

Viimased

latest

Mida sina näed pildil? Väike test

See lihtne test võib aidata sul oma  isiksuse salapärasid avastada.  Selle pildi järgi muutub perspektiiv reaalsuseks. Viis, kuidas...

See lihtne test võib aidata sul oma  isiksuse salapärasid avastada. 

Selle pildi järgi muutub perspektiiv reaalsuseks. Viis, kuidas sa erinevaid olukordi tõlgendad oma igapäevases elus toob kaasa üldjuhul suure hulga emotsioone. Võib-olla on sul harjumus näha elu läbi roosade prillide? Või oled sa pigem pessimist?

Vaata allolevat pilti. Ära analüüsi liiga palju, kasuta esimest pähetulevat mõtet. Mida sa näed pildil?


Plahvatust?

Kui sa nägid plahvatust, siis on sul üsna hea kujutlusvõime. Tegelikult aitab see loominguline anne sind mitmetes situatsioonide. Sa oled tõenäoliselt leidlik inimene, kes armastab kunstivallas töötada. Ja kui see ei ole nii, siis ma vean kihla, et sinus on nii mõnigi talent varjul, mis ootavad avastamist.

Millega sa armastasid lapsena tegeleda? Armastasid sa joonistada - eriti just kritseldada või anda igale ebahariliku kujuga pilvekesele nimi? Sinu loomingulist energiat on vaja kasutada. Sellepärast, iga kord, kui sa oled ülekoormatud või stressis, leia viis, kuidas oma emotsioone vabastada läbi oma kujutlusvõime.
 
 


Puud? 

Sina näed kõike. Võttes arvesse, et sa oled hea vaatleja ja märkad ka neid asju, mis teistele kahe silma vahele jäävad. On selleks siis väikesed muutused hoiakus või hääles - mitte miski ei pääse sinu pilgu eest. Ja see on kooskõlas sinu tundliku loomusega - sa oled teadlik teiste inimeste tujudest ja emotsioonidest. Sa tead, kuidas inimestega rääkida kõige mõjuvamalt selleks, et saada oma tahtmist.

Kannatus ja hea ajastus on omadused, mida paljud endale ihkaksid. Esitades lihtsalt õigel hetkel hea küsimuse ja oodates, et vastused tulevad õigel ajal saad sa alati selle, mida soovid. Tundub, nagu õnnestub sul hästi nendes valdkondades, mis nõuavad täpsust ja tundlikkust.

Käsi, mis hoiavad midagi? 

Sinul samuti on üsna viljakas kujutlusvõime. Sa kasutad oma loogikat otsuste vastuvõtmisel. Loomulikult armastad sa vabal ajal unistada aga sa eelistad keskenduda asjadele, mida sa võid ise oma silmaga näha. Ilmselt on see ka põhjuseks, miks su sõbrad sinu poole pöörduvad, kui neil asjalikku nõu vaja on.

Kuna sul on ratsionaalne ja elav meel, siis suudad sa keerulistest situatsioonidest lihtsalt välja tulla leides selleks parima tee. Paanika ei saa sinu üle kunagi võimust, sa jääd alati rahulikuks - need on sinu head omadused. Su sõbrad hindavad viisi, kuidas sa neid maha rahustada suudad. Sa võib-olla ei ole sellest teadlik ise aga sa tõmbad teisi oma olemusega ligi.
 
 
 


Sa ei näinud mitte midagi? 

Kui sa ei näinud mitte midagi muud, kui värviplekki, siis ilmselt vajad sa puhkust. Su pea on ilmselgelt liiga väsinud, et lahendada abstraktsete mõistete raskusi ja see viitab ülekoormusele.

Leia aega puhkamiseks. Pane arvuti kinni, telefon samuti, eemaldu kõigest, mis stressi tekitab. Iseenda eest peab ka hoolt kandma.



 

 

 

Kommentaare ei ole