{ads}

HIDE

Viimased

latest

Räägime headest asjadest: millistele tähemärkidele toob märtsi keskpaik head õnne?

  Foto : unsplash /Stephanie McCabe ...

 

Foto : unsplash /Stephanie McCabe

Märtsikuu on kätte jõudnud. Hoolimata pingelisest ja stressirohkest raskest õhkkonnast, mis praegu maailmas valitseb, katsume keskenduda sellele, mis võib hästi minna. 14 - 20. märtsini toovad planeedid meile kaasa natukenegi rahulikumat õhkkonda. Merkuur jõuab Kalade märki ja seda keset Kalade aega. Merkuur on suhtlemisplaneet ning jõudes Kaladesse sõlmib ta liidu Päikesega. Päike ja Merkuur leiavad võimaluse läbirääkimiseks ja suhtlemiseks. 

 

Mida meile toob 14. märtsi nädal?

Rahu see nädal maailma ei too aga võib-olla võib igaüks meist, nii väike, kui suur, aidata kaasa sellele, et maailm oleks natukenegi parem. Merkuur loob silla, mis aitab heade kavatsustega inimestel ehitada suuri plaane ilusama tuleviku nimel. Kalad on aga humaansed, kes tahavad head kõikidele siin maa peal. Kogu maailmale. 

 

Millistele tähemärkidele toob see nädal aga rohkem õnne? 

 

 

 

Kalad

Käimas on tema aeg ja käes on tema sünnikuu. Päike särab Kalade taevas. Ja loomulikult paneb see Kalasid nägema elu läbi roosade prillide. Hoolimata sellest, mis toimub tema ümber, katsub ta põgeneda natukenegi oma unistuste maailma, sinna, kus valitseb rahu ja õiglus. Järgmisel nädalal toovad planeedid talle palju õnne ja aitavad tal oma unistusi täide viia. Palju ilusat on juhtumas. Tavaliselt on ta vaikne ja põgeneb liigse lärmi eest, nüüd aga võib juhtuda, et ta tunneb vajadust elamise järele, ta tahab vabastada end kammitsastest, mille ta ise on endale pannud. Järgnevatel päevadel on ta valmis selleks, et olla õnnelik. Ta saab vastuseid, mida ta on oodanud nii kaua, oma küsimustele. Tal on kõik kaardid käes, et muuta oma elu ilusamaks ja paremaks. 

Teiste sõnadega võib juhtuda, et ta leiab vahendeid, mille abil oma unistusi ellu viia. Kätte on jõudnud aeg, et viia ellu oma suurimad soove. Kui ta lähedased toetavad teda ja kui tal on piisavalt tahtejõudu, siis on kõik võimalik. Ka armastuses hakkavad asjad minema paremini. Kui ta otsib hingesõpra, siis pole see enam kaugel. Kui ta otsib kodust kedagi, kes teda mõistaks ja temast aru saaks, siis leiab ta selle, mida ta otsib. Õhus on palju armastust. Ka tervis hakkab Kaladel paranema. Hea õnn saadab teda sellel nädalal, mis tõotab teha suuri imesid.


Neitsi

Alguses võib talle tunduda, et see nädal ei alga just kõige paremas valguses. Märtsikuu ei ole alanud tema jaoks nii nagu ta oleks seda soovinud: tal on probleeme olnud igasuguste ootamatuste ja takistustega, mis on ajanud ta plaanid sassi. Ja selle kõige tõttu on ta tuju halb. Ent Neitsi on tugev, ta saab kõigega hakkama ja ükski raskus teda ei murra. 14 - 20. märtsi nädal toob talle aga väga häid uudiseid. Asjad hakkavad taas liikuma just selles suunas nagu tema seda tahab. Kui ta ise usub, kui ta usub rohkem iseendasse, siis võib ta korda saata väga suuri asju, mis aitavad tal parandada kogu oma elu. Selleks aga, et olla enesekindlam ja uskuda oma võimetesse, peab ta toetuma oma lähedastele. Lähedased on need, kes annavad talle vajalikku julgust, mille abil oma unistusi ja ambitsioone ellu viia. 

 

 

Kuu ise aitab tal oma unistusi ellu viia, mõjutab tema tundeid ning reguleerib tuju. Neljapäeval, 17. märtsil, toetab Kuu ise Neitsit. Ja tänu sellele võib Neitsi saada väga suure summa raha sellel päeval. Või leiab ta väga kasuliku võimaluse, kuidas investeerida ja panna oma raha kasvama. Materiaalsed võimalused avanevad talle. Ta võib leida rahalist toetust, et viima oma plaane ellu. Ja see kulub ära, sest oma suuremaid unistusi pole ta saanu raha tõttu ellu viia veel. Kui ta enne kahtles, siis peale seda nädalat ta enam ei kahtle selles, et imed juhtuvad meie ümber iga päev. Neitsil avaneb võimalus kindlustada oma tulevikku.


Sõnn

Sõnn liigub elus edasi rahulikult aga teab, milline tee viib teda sihile. Märtsi alguses ei ole planeedid teda säästnud, palju suhteprobleeme on ette tulnud aga nüüd asjalood muutuvad. Sõnn võib tunda, et tal on tõesti vedanud ja hästi läinud, seda tänu Jupiterile Kalades, kes võtab esimese maamärgi oma kaitsva tiiva alla. Jupiteril Kalades on suur kujutlusvõime. Järgnevatel päevadel võib Sõnn leida huvitavaid ideid, mis aitavad tal oma plaane ellu viia. 

Ja ka armastuses hakkavad asjad muutuma. Ükskõik, mida ta ka teha ei kavatse, hea õnn saadab teda. Ilusad üllatused on teda juba ootamas. Armastus on tema poole teel.

 

 



Kommentaare ei ole