{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 09. märts

Foto : unsplash / Csaba Talaber    Jäär Armastus. S...

Foto : unsplash / Csaba Talaber

 

 Jäär

Armastus. Sa võid rahulikult magada, praegu peaks sinu elus olema palju armastust. Töö. Miski paneb sind kulmu kortsutama. Mis sind nii rahutuks teeb? Tervis. Su tervis on tugev aga sa ise ei hoia end sugugi. Raha. Mida pole, seda pole.

Väike nõuanne:  sul on raske panna oma prioriteete paika, sa hindad nii oma tööd, kui eraelu kõrgelt. Kõike sa aga ei suuda, seega ära vaeva oma pead muretsemisega, las aeg toob vastused.

Õnnenumber: 578


Sõnn

Armastus. Vallalisi saadab täna hea edu. Mõned ilusad kohtumised võivad aset leida. Ja neil, kes on juba paarisuhtes, ei tohiks probleeme ette tulla. Töö. Keskendu paremini oma plaanide ellu viimisele. Tervis. Sa oled heas vormis. Raha. Sa oled viimasel ajal suuri kulutusi teinud, vaata oma rahaasjad üle.

Väike nõuanne: kui sa tahad rahulikuks jääda, ei saa keegi sind selles takistada.

Õnnenumber: 268


Kaksikud

Armastus. Praegusel hetkel peaks läbisaamine elukaaslasega olema rahuldav. Töö. Sa tunned suurt igavust ja mõtled töökoha vahetuse peale. Tervis. Hea periood selleks, et tegeleda spordiga. Raha. Ära kuluta seda, mida sul ei ole.

Väike nõuanne: ära aja omavahel segi tööasju ja armastust

Õnnenumber: 233


Vähk

Armastus. Üks vana tuttav võib taas päevavalgele ilmuda. Ära riku tema pärast kogu oma elu ära. Töö. Õhkkond on pingeline, tegele oma asjadega ja ära sekku teiste probleemide lahendamisse. Tervis. Midagi tõsist sul karta ei ole vaja. Raha. Ole veelgi ettevaatlikum ja hoia kokku.

Väike nõuanne: ära lase probleemidel oma elu päeva ära rikkuda

Õnnenumber: 359

 

 


Lõvi

Armastus. Keegi mõtleb sinu peale. Töö. Sul on liiga suur töökoormus, organiseeri oma tööasju paremini ja ära kurna end ära. Tervis. Planeedid aitavad sul paraneda. Raha. Hoidu liigsetest kulutustest.

Väike nõuanne: ära katsu alati teistele muljet avaldada, see ei tule sulle kasuks

Õnnenumber: 853


Neitsi

Armastus. Praegu peaks sinu eraelus minema kõik hästi. Töö. Sul on raske teha iga päev samu asju, sa tahad uusi väljakutseid. Tervis. Planeedid hoiavad su tervist hetkel. Raha. Võta vajalikud meetmed käsile. 

Väike nõuanne: ära jää üksi, jagatud mure on pool muret

Õnnenumber: 303


Kaalud

Armastus. Ole tähelepanelikum oma kaaslase vastu. Töö. Ära tee asju liiga tormakalt. Tervis. Liigu rohkem ja mõtle häid mõtteid, stress ei ole tervisele hea. Raha. Ära liialda. Pane oma kulud ja tulud paberile kirja.

Väike nõuanne: ära mõtle nii palju oma probleemidele

Õnnenumber: 259


Skorpion

Armastus. Organiseeri midagi koos oma elukaaslasega, mis tooks teie ellu vaheldust ja aitaks teil rutiinist välja saada. Töö. Mõned ootamatud takistused võivad tekkida. Tervis. Toitu võimalikult tervislikult, sul on vaja jõudu. Raha. Praegune kontekst ei ole kõige parem.

Väike nõuanne: pea kinni ka iseendale antud lubadustest

Õnnenumber: 360

 

 


Ambur

Armastus. Tõenäoliselt kohtud sa peatselt oma hingesõbraga, kellega sul on nii palju ühist. Töö. Ära ole nii hajameelne. Tervis. Probleeme ei tohiks tekkida. Raha. Su asjad pole kõige paremas seisus.

Väike nõuanne: ära ole nii kannatamatu, hoia oma hingerahu

Õnnenumber: 136


Kaljukits

Armastus. Sa oled rahul, et su elus on inimene, keda sa võid usaldada ning kelle peale sa võid kindel olla. Töö. Praegune periood on üsna stressirohke, hoia oma närve. Tervis. Täna peaksid sa olema heas vormis. Raha. Kui sa otsid, siis sa leiad võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne:  ära kunagi kaota lootust

Õnnenumber: 782


Veevalaja

Armastus. Ära otsi oma ellu vaheldust, sa rikud nii kõik ilusa ära. Töö. Mõned probleemid võivad tekkida töö juures. Tervis. Mitte midagi märkimisväärset. Katsu ainult rohkem magada. Raha. Sa oled hakanud oma rahaga liiga kergekäeliselt ümber käima.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

Õnnenumber: 875


Kalad

Armastus. Praegu peaks su päevades olema palju armastust. Töö. Õnneks ei ole kõik päevad vennad, ära võta kõike nii isiklikult ja jää rahulikuks. Tervis. Puhka rohkem. Raha. Pea eelarvest kinni.

Väike nõuanne: ära lase minevikul oma praegust elu ära rikkuda

Õnnenumber: 124

Kommentaare ei ole