{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas saada tihedamaid kulme?

    K uidas saada tihedamaid kulme ning kasvatada liiga hõredaid või kitkutud kulme tagasi. Selleks on õnneks olemas mitmeid vahendei...

 

 Kuidas saada tihedamaid kulme ning kasvatada liiga hõredaid või kitkutud kulme tagasi.

Selleks on õnneks olemas mitmeid vahendeid.


Seesamiõli

Seesamiõlil on suured toiteväärtused. Ta sisaldab rikkalikult B ja E vitamiine. Mineraalidest sisaldab seesamiõli kaltsiumi, magneesiumi ja fosforit, samuti valke, mis tugevdavad karvu ja toidavad neid juurtest.

Kasuta seesamiõli kulmude masseerimiseks kahe minuti jooksul ja jäta kulmudele mõneks tunniks või kogu ööks, seejärel loputa leige veega.



Linaõli

Linaseemne õlis leidub palju oomega - 3 ja karvade kasvuks vajalikke toitaineid. Kulmude masseerimine linaõliga soodustab kulmude tagasikasvamist ja tugevdab neid.

 

 



Sibulamahl

Parimate kulme tugevdavate koduste vahendite hulgas on sibulamahl, mis sisaldab rikkalikult väävlit, see omakorda soodustab kulmukarvade kasvu ja aitab tugevdada karvanääpse.

Sibulamahla valmistamiseks võta 1 sibul, sidrunimahla (soovi korral), vatitikk.

Riivi sibul, et mahl erituks. Kasuta mahla kulmude masseerimiseks. Lase mõjuda pool tundi véoi tund aega. Loputa leige veega.

Kui sibulalõhn kulmudelt ei kao, tupsuta kulme sidrunimahla sisse kastetud vatitikuga.



Munakollane

Munad on peamised proteiiniallikad, mis aitavad lõhkisi ja katkisi karvanääpse taas üles ehitada, sisaldades biotiini, mis on oluline karvade kasvuks.

Vahusta munakollane kreemjaks vahuks. Kasta vatitükk vahu sisse ja määri kulmudele. Lase mõjuda 20 - 30 minutit.

Pese kulmud sooja veega.

Korda protseduuri 1 - 2 korda nädalas.



Kommentaare ei ole