{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 18. märts

  Foto : unsplash / Aarin Burden Jäär Armastus. Tän...

 

Foto : unsplash / Aarin Burden

Jäär

Armastus. Tänane päev ei ole kõige parem selleks, et rääkida armastuse keeles. Suhe elukaaslasega võib olla väsitav. Töö. Töö juures valitseb halb õhkkond, ümberringi on tunda kadedust ja närvipinget. Tervis. Sa tahad muuta oma eluviise paremaks ja hakata rohkem liikuma selleks, et kevadeks vormi saada. Raha. Head võimalused avanevad täna, mis võimaldavad sul oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne:  Ära muretse, su probleemid kaovad ja kõik saab korda

Õnnenumber: 148


Sõnn

Armastus. Planeet Uraan aitab sul lahendust leida oma probleemidele, kõik arusaamatused peaksid kaduma. Töö. Marss ja Pluuto muudavad sind veelgi ambitsioonikamaks ja annavad sulle suurema tahtejõu, mille abil oma plaanid ellu viia. Tervis. Sa oled täna väga heas vormis, ära unusta liituda mõne spordiklubiga. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida, ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ära muuda ise oma elu keeruliseks

Õnnenumber: 113


Kaksikud

Armastus. Sa tahaksid oma ellu rohkem armastust ja tunned, et sa oled teinud kogu aeg valesid valikuid. Töö. Ole ettevõtlikum ja näe kaugemale. Ära lepi vähesega. Tervis. Planeedid kaitsevad su tervist. Raha. Võib juhtuda, et tänane päev toob sulle väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära unusta oma eesmärke

Õnnenumber: 654


Vähk

Armastus. Sa võid olla täna üsna halvas tujus ja muutuda liiga nõudlikuks. Ära otsi teise inimese juures vigu. Töö. Täna pead sa tõestama, milleks sa võimeline oled. Tervis. Sa kannatad suure närvipinge all. Katsu muuta oma mõtteviisi. Raha. Suuremaid muutusi ei tohiks tekkida.

Väike nõuanne: aeg annab arutust

Õnnenumber: 900

 

 


Lõvi

Armastus. Üldiselt peaks kõik hästi minema, mõned suhtlemisraskused võivad tekkida kõigest hoolimata. Töö. Ära võta täna kõike nii isiklikult. Tervis. Katsu leida võimalusi, kuidas oma stressi ja närvipinget maandada. Raha. Sul avaneb võimalus parandada oma rahalist seisu.

Väike nõuanne: raha ei tee õnnelikuks

Õnnenumber: 941


Neitsi

Armastus. Ka suheldes oma kaaslasega tuleb jääda taktitundeliseks ja diplomaatiliseks, mitte sõita teisest ja tema arvamustest lihtsalt üle. Töö. Hea edu saadab sind täna su ettevõtmistes, kasuta seda ära. Tervis. Su tuju ei ole just kõige parem ja väsimus annab endast tunda. Raha. Kõik rahaga seotud probleemid peaksid varsti lahenema. 

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid

Õnnenumber: 662


Kaalud

Armastus. Kõik läheb hästi, mitte ühtegi probleemi ei tohiks ette tulla. Töö. Sa ei ole valmis järeleandmisi tegema ja oled liiga nõudlik nii enda, kui teiste suhtes. Tervis. Su tervis hakkab paranema. Raha. Hea rahaõnn saadab sind praegusel hetkel.

Väike nõuanne: vali paremini seda, millele sa mõtled ja ära mõtle sellele, mis viib su hingerahu minema

Õnnenumber: 527


Skorpion

Armastus. Sa pead teadma, mida sa tahad ja mitte mängima tuulelippu. Töö. Tasapisi aga kindlalt edenevad su asjad ja tulevikul on sulle varuks häid uudiseid. Tervis. Ära söö liiga palju, sa kurnad oma organismi ära. Raha. Hoidu kahtlastest tehingutest. 

Väike nõuanne: avarda oma silmaringi

Õnnenumber: 155

 

 


Ambur

Armastus. Marss äratab sinus soovi armastuse järele. Ära mine ainult mujalt vaheldust oma ellu otsima. Töö. Kui sa otsid paremat töökohta, siis loe töökuulutusi täna. Tervis. Võib-olla tunned sa kerget väsimust täna aga see on ka kõik. Raha. Hea periood selleks, et parandada oma elujärge.

Väike nõuanne: ära kurna oma pead halbade mõtetega ära

Õnnenumber: 455


Kaljukits

Armastus. Vallalised, tänane päev ei too teile seda, mida te ootate. Töö. Hea edu saadab sind täna, ole julgem ja ettevõtlikum. Tervis. Jupiter kaitseb sinu tervist. Raha. Ära ela üle oma võimete. 

Väike nõuanne: ole objektiivsem

Õnnenumber: 508

 

Veevalaja

Armastus. Su suhe kaaslasega peaks olema praegusel hetkel üsna hea. Töö. Mõned takistused võivad tekkida, ära lase sellel kõigel oma tuju rikkuda. Tervis. Ära unusta oma tervist hoida. Raha. Tänane päev võib sulle tuua väga häid uudiseid. 

Väike nõuanne: võta teisi sellisena nagu nad on ja ära katsu teisi muuta

Õnnenumber: 792


Kalad

Armastus. Hea päev on sind ees ootamas. Kui sa oled vallaline, võid sa kohtuda ühe inimesega, kellega sa leiad kohe ühise keele. Töö. Sa liigud õiges suunas. Tervis. Suurem väsimus võib sind kimbutada täna, ära unusta nädalavahetusel rohkem puhata. Raha. Kõik läheb hästi, kui sa oled ettevaatlik ja ei kuluta kõike ära.

Väike nõuanne: jaga oma muresid ja rõõme, ära jää üksi

Õnnenumber: 698

Kommentaare ei ole