{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 toksilist käitumisviisi, mida ei tohiks taluda

    K ui sa tahad endale luua paremat elu, siis peaksid sa vaatama kriitilise pilguga üle inimesed, kes sind ümbritse...

 

 

Kui sa tahad endale luua paremat elu, siis peaksid sa vaatama kriitilise pilguga üle inimesed, kes sind ümbritsevad, et teada saada, kas nende seas ei leidu toksilisi inimesi.


Olla ümbritsetud toksiliste inimestega on väga halb ja sellel võib olla halbu tagajärgi sinu elus. Kui sa oled halvas suhtes, siis on väga raske samaaegselt jääda positiivseks ja optimistlikuks.

Siin on ära toodud viis käitumishoiakut, mida ei tohi taluda. Meil kõigil on aeg-ajalt negatiivne hoiak, sellepärast ei tohiks ka teistelt oodata, et nad oleksid täiuslikud. Aga, kui su lähedaste seas on keegi, kelle käitumine ja hoiak on pidevalt mürgine, peaksid sa kaaluma sellest inimesest eemaldumist.
 
 
 
 


1. Kuulujutud

Väldi selliseid suhteid, mis keerlevad ümber kuulujuttude. Nagu seda ütles Eleanor Roosevelt: "Suured inimesed räägivad ideedest, keskmised sündmustest ja väikesed teistest inimestest."
Kvaliteetne suhe on rajatud ideede vahetustele ja tunnetele, see aitab meil areneda, kasvada ja oma unistusi täide viia.
 


2. Halvad ja solvavad märkused

Eriti juhul, kui nad on nii peenelt öeldud, et sa alles hiljem sellest aru saad. Kuidas ka ei ole, igasugune negatiivsus sinu aadressil võib tulla ainult isikult, kellel endal on negatiivne energia.


3. Rivaalitsemine

Kvaliteetset ja vajalikku abi võivad pakkuda sulle ainult need inimesed, kes rõõmustavad sinu edu üle ja ei muretse omaenda edu pärast. Ainus rivaal oled sina endale ise. 
 
 
 
 


4. Ühepoolne suhe

On inimesi, kes annavad endast elumärki ainult siis, kui sa neile vajalik oled või kes nõuavad, et asjad peavad tehtud saama just nii, nagu nemad seda tahavad. Hea suhe aga seisneb vastastikkusel austusel ja kompromissidel.


5. Vigade ja puuduste nina alla hõõrumine

Kui su lähedaste seas on keegi, kes räägib sinust alandavaid lugusid või kes jagab sinust inetuid pilte sotsiaalmeedias võib kõigutada tugevalt sinu enesekindlust. Head sõbrad ja kaaslased keskenduvad su headele külgedele ja ei tee meelega sulle haiget.

Kui sa tunned, et sa oled suhtes toksilise inimesega, peaksid sa kaaluma temast eemaldumist. Isegi, kui sa ei taha  seda suhet lõpetada lõplikult, peaksid sa paika panema piirid ja pühenduma rohkem neile, kes sind austavad ja armastavad.

Sa väärid olla õnnelik ja olla austatud. Sa pead eemalduma neist, kes sind õnnelikuks ei tee ja kes sind ei austa.


Kommentaare ei ole