{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : kevade algusel on varuks palju häid üllatusi kolmele tähemärgile

Foto : unsplash /Wout Vanacker    Kevad on kätte jõudmas, mi...

Foto : unsplash /Wout Vanacker

 

 Kevad on kätte jõudmas, mis peaks kõikide märkide järgi kaasa tooma lootust ja usku, et asjad võtavad ühel hetkel parema suuna. Loodus on ärkamas. Ilmad muutuvad soojemaks. 

Aeg on jätta talvega hüvasti, koos sellega lõppeb ka Kalade ajastu. Uus aeg on meid ees ootamas, uus astroloogiline aasta on algamas. Päike on liikumas Jäära märki, kuhu ta jääb terveks kuuks. 

 

Kõige rohkem õnne toob kevade algus 

Amburile

Amburit on ees ootamas täiesti imeline nädal. Planeedid on viimasel ajal teda palju väntsutanud ja pannud tema kannatlikkust proovile, nüüd aga, kus Päike on jõudmas Jäära märki, muutub kõik koos sellega tema elus paremaks. Kui sa oled sündinud Amburi tähtkujus, peaksid sa juba järgmisel nädalal tundma, et kõik hakkab taas laabuma õiges suunas. Sa muutud palju enesekindlamaks ja optimistlikumaks. Kõik su unistused võivad täituda. Ka armastusel on sinu jaoks palju häid üllatusi varuks. Su enesetunne paraneb kevade saabumisega ja kõik asjad hakkavad liikuma just selles suunas nagu sina seda tahad. Edu ja õnn ei ole enam kaugel. Ka tööasjades naeratab hea õnn sulle kevade alguses. Tõenäoliselt langetatakse otsus sinu kasuks ja see aitab sul karjääri teha. Sa võid kindel olla, et kevade algus toob sulle kaasa väga häid uudiseid. Ja sa leiad vahendeid, mille abil oma plaane ellu viia. Mitte ühtegi raskust ei ole ette näha. Siruta tiivad välja ja lenda! 

 

 


Romantiline nädal ootab ees Kalade tähemärki

Kui sa oled sündinud Kalade tähemärgis, siis tõenäoliselt ei jäta armastus sind külmaks. Võiks lausa öelda, et sa oled parim kaaslane, kes olla võib, muidugi tingimusel, et sind ei sunnitaks rääkima. Sest sa oled tegelikult salapärane ja müstiline, sinuga ei maksa vaielda, sest sa nagunii ei ütle midagi. Kevade alguses aga tõukab suhtlemiseplaneet Merkuur sind mugavustsoonist välja. Merkuur on nimelt otsustanud isiklikult hakata hoolitsema sinu saatuse eest. Ja ta toob su ellu kohtumisi, mida sa isegi ei osanud enam oodata. Sind märgatakse, sa meeldid ja sa pead suhtlema. Lihtsalt midagi muud ei jää üle. Suhtlemine on selle kevade võtmesõna sinu jaoks, suhelda tuleb sul rohkem töömiljöös, kui eraelus. Aga ära muretse, sest sa leiad kõigiga kohe ühise keele. Merkuur võib muuta ka ühe sõprussuhte armastuseks, just niisama, ilma ette hoiatamata. Kui üldiselt oled sa pigem tagasihoidlik oma loomuselt, siis Merkuur suudab sind su mullist välja tuua ja sinuga imesid teha. Sa tunned kevade alguses, et oled palju julgem, kui kunagi varem, sa liigud oma eluga edasi ja julged teha esimesi samme. Armastus saab sind kätte ja sul pole kuhugi pääsu.

Kui sa aga elad juba paarisuhtes, siis on juhus liiga hea, et seda käest lasta. Tõenäoliselt leiate te võimaluse muuta oma suhet veelgi tugevamaks ning hakkate tegema ühiseid tulevikuplaane. Sa võtad kodus juhtimise enese peale, hakkad ise organiseerima kõike ja planeerima seda, mida te võiksite teha. Sa oled nagu päikesekiir, mis annab sooja. Ka vallalisi saadab hea õnn. Jupiteril on teile varuks üks väga romantiline kohtumine. 

 

 

Head õnne toob kevade algus kaasa aga Jäärale

Esmaspäeval liigub Päike edasi Jäära märki ja tal on varuks selleks perioodiks palju uusi plaane. Algamas on Jäärade ajastu ja see võimaldab Jääral särada ning nautida elu. Uus ajajärk on Jäära elus algamas. Midagi väga toredat on sind ees ootamas, tõenäoliselt on see seotud ühe reisiga. Uued silmapiirid ootavad sind. Sa oled ettevõtliku vaimuga ega püsi sugugi paigal, sulle meeldivad uued väljakutsed. Uued uksed on sinu ees avanemas. Mis puutub tööasjadesse, siis avaneb väga palju häid võimalusi, unista suurelt, sest kõik su unistused võivad täituda. Sind nähakse, sinu tööd hinnatakse, sind vajatakse ja ilma sinute ei tehta varsti enam midagi. 

Ka eraelus jätkub sama suund. Sul ei tule headest ideedest puudu, sa tahad uusi tuuli, muuta kõik uueks, tuua oma ellu värskust. Vabaneda rutiinist ja üksluisusest. Ja see õnnestub tänu kahe planeedi toetusele. Veenus ja Marss toovad su ellu armastust. 

Sellel kevadel sünnid sa uuesti. Sa leiad tagasi oma elujõu ning otsusekindluse. Sa tahad muutusi. Ja sa tead, millised suunas minna. Kui sa otsustad kolida, pakid sa ruttu oma kohvrid ega jää liiga kauaks mõtisklema. Kui sa tahad mõnda plaani ellu viia, tegutsed sa kohe, ega vaeva oma pea liigse analüüsimisega. Kevade alguses elad sa veest ja armastusest ja muud sul polegi vaja, sest kõik läheb nii hästi. Sa ei muretse tuleviku pärast, olles kindel, et kõik läheb hästi. 

Kommentaare ei ole