{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : neljapäev, 17. märts

foto : unsplash / Alexandra Vo    Jäär Armastus. Ük...

foto : unsplash / Alexandra Vo

 

 Jäär

Armastus. Üks väga tore kohtumine leiab täna aset ja aitab sul unustada päris elu. Töö. Hea uudis on see, et tõenäoliselt pakutakse sulle paremat kohta ja kõrgemat palka. Tervis. Oma tervise eest võiksid sa täna natuke rohkem hoolitseda, ükski tõsine haigus sind küll ei ohusta aga sa oled oma organismi natuke ära kurnanud. Raha. Head uudised ei ole enam kaugel. 

Väike nõuanne: ära lase takistustel end maha murda

Õnnenumber: 320


Sõnn

Armastus. Tänu planeetide seisule peaksid sa täna olema heas tujus. See ei jää kellelegi märkamata ja sinu kaaslane on sellise asjade seisuga üsna rahul. Töö. Su asjad võtavad parema suuna. Tervis. Ära unusta regulaarselt sporti teha. Raha. Kõik läheb hästi, ära muretse.

Väike nõuanne: mõtle enne, kui tegutsed

Õnnenumber: 823


Kaksikud

Armastus. Sinu elu peaks praegu üsna ilus ja romantiline olema. Töö. Sul puudub motivatsioon täna. tervis. Sa oled heas vormis, ainult natuke liiga närviline. Raha. Su sissetulekud hakkavad kasvama.

Väike nõuanne: ära mõtle üle

Õnnenumber: 924


Vähk

Armastus. Sa igatsed vahelduse ja uudsuse järele. Kui su kaaslane ei märka seda, mida sa tunned, võivad pinged tekkida. Töö. Võib juhtuda, et sa saad täna väga hea pakkumise. Tervis. Ole ettevaatlikum ja hoia oma tervist. Raha. Asjad võtavad parema suuna.

Väike nõuanne: ära muutu liiga impulsiiveks

Õnnenumber: 955

 

 


Lõvi

Armastus. Saturn tekitab ikka segadust sinus elus. Sellepärast katsu ise jääda rahulikuks ja ära muutu liiga nõudlikuks. Töö. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated. Tervis. Söö tervislikumalt ning ära unusta sporti teha. Raha. Neptuun saadab sulle rahaõnne.

Väike nõuanne: Ära ole nii kriitiline iseenda ja teiste suhtes

Õnnenumber: 404


Neitsi

Armastus. Su kaaslane teab, mida sa kõige rohkem vajad. Töö. Raske on teha vahet õigel ja valel infol, mida sa täna kuuled. Tervis. Sa oled heas vormis, ära unusta rohkem liikuda. Raha. Tänane päev tuleb väga hea. Tõenäoliselt võid sa hakata suuremaid plaane tegema.

Väike nõuanne: mõtle rohkem häid mõtteid, nii leiad sa kiiremini lahendusi oma probleemidele

Õnnenumber: 674


Kaalud

Armastus. Veenuse aspekt on praegu väga hea ja selle tõttu peaks su suhe elukaaslaga olema üsna õnnelik. Töö.Sa saad kõikidest raskustest ilma suurema vaevata üle. Tervis. Ära kurna ennast liiga palju ära. Raha. Su sissetulekud hakkavad kasvama ja see on hea uudis. 

Väike nõuanne: räägi oma muredest ja ära jää üksi

Õnnenumber: 931


Skorpion

Armastus. Tänasel päeval on sulle varuks üllatusi. Töö. Tee oma tööd kohusetundlikumalt, sest sind hoitakse silmas. Tervis. Kui viimasel ajal ei ole tervis olnud kõige parem, siis nüüd peaksid kõik probleemid kaduma. Raha. Rahaasjades saadab sind väga hea õnn täna.

Väike nõuanne: pööra rohkem teiste tunnetele tähelepanu

Õnnenumber: 982

 

 


Ambur

Armastus. Ära anna kiusatusele järele, sa võid seda hiljem tugevalt kahetseda. Töö. Jää igas olukorras diplomaatiliseks. Tervis. Muuda oma eluviise paremaks. Raha. Jupiter toetab sind ja tänu sellele võid sa sooritada väga kasulikke tehinguid.

Väike nõuanne: ära jää üksi oma muremõtetega

Õnnenumber: 549


Kaljukits

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema hea ja probleemideta, vallalised võivad leida oma ellu suure armastuse. Töö. Keskendu rohkem ja ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Su tervis peaks olema praegu tugev. Raha. Mõned probleemid võivad tekkida.

Väike nõuanne: ära usu kõike, mida sulle räägitakse

Õnnenumber: 534


Veevalaja

Armastus. Ära riku enda ja teiste päeva ära muretsemisega. Töö. Haara härjal sarvist ja ära oota enam juhuseid. Tervis. Sa oled heas vormis ja tervis hakkab paranema. Raha. Ära riku oma eelarvet ära.

Väike nõuanne: ole rohkem looduses

Õnnenumber: 621


Kalad

Armastus. Mõned probleemid ja arusaamatused võivad täna tekkida. Töö. Üks naissoost isik toetab sind ja soovib sulle head. Tervis. Su tervis hakkab paranema. Raha. Kindlusta oma tulevikku.

Väike nõuanne: puhka rohkem ja mõtle ainult häid mõtteid

Õnnenumber: 892

Kommentaare ei ole