{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kas sina tead, millised on 5 kõige intelligentsemat sodiaagimärki?

    1. Skorpion Skorpion on intelligentsete inimeste edetabelis lausa esimesel kohal. Sellel veemärgil on ...

 

 



1. Skorpion


Skorpion on intelligentsete inimeste edetabelis lausa esimesel kohal. Sellel veemärgil on väga hea veenmisoskus ja energiat rohkem, kui vaja. Tegemist on väga ambitsioonikate inimestega, kes ohtu ei karda. Nad on pigem impulsiivsed ja valmis suuri ohvreid tooma selleks, et oma tahtmist saada. Nad on lisaks läbinägelikud, kes paneb tähele seda, mida teised ei näe. Nad ei ole silmakirjalikud ja eelistavad siirast ja vahetut suhtlemist teistega. Ära pea teda rumalaks, ta näeb sind läbi ja on palju targem, kui sa seda arvad.


2. Kaalud


Kaalusid peetakse väga tarkadeks, sest nad teavad, kuidas kõigiga läbi saada ja oskavad näha asju teisest vaatenurgast. Nad on väga head suhtlejad, üsna külgetõmbavad ja tugeva õiglusetundega. Kaalud on idealistid, kellel on hästi arenenud analüütilise intelligentsusetase. Nad otsivad intellektuaalset stimuleerimist. Nende elus on vähe ruumi sentimentaalsusele, nad eelistavad asuda tavaliselt otse asja kallale. Ainsaks puuduseks on võib-olla oskamatus otsustada.

 

 


3. Kaljukits


Kaljukitsed on tõsised ja hea organiseerimise võimega. Nad on väga töökad, kellele ei meeldi improviseerida. Nad ei võta midagi kergelt. Nad on varustatud analüütilise intelligentsiga, on oma loomult rahulikud, väldivad vaidlusi ja keskenduvad pigem probleemide lahendamisele. Nad eelistavad mitte kõigest rääkida ja näitavad harva oma kaarte teistele, veelgi harvem näitavad nad välja oma tundeid.


4. Lõvi


Lõvid on autoritaarsed ja suure vastutustundega. Nad on heade juhiomadustega, kes on tuntud oma intuitiivse intelligentsi poolest. Nad on tegijad, kes ei karda riske võtta ja teavad täpselt, kuidas edasi toimida. Nad on entusiastlikud inimesed, kellele ei meeldi, kui neile piire seatakse ega mõista alati teiste emotsioone ja käitumist. Ta ei kõhkle aga teisi vajadusel kõrvaldamast, kui keegi peaks nende uhkust haavama.


5. Vähk

 

Selle märgi all sündinud inimesed on pigem tundlikud, armastavad rahu ja peavad väga oluliseks oma peret. Vähid on ettenägelikud, nad mõistavad teiste motivatsioone ja tuju. Hiina horoskoobi järgi on just veemärgid kõige intelligentsemad. Vähk ei kuhja rikkusi kokku. Talle piisab väikesest aga hubasest kodust, mis tagaks talle turvatunde ja kus teda ümbritsevad need inimesed, kes talle kallid on. Ta rahuldub väikeste rõõmudega. Mõnikord võib ta aga lapsikuks muutuda ja olla liiga jonnakas.

Kommentaare ei ole