{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalust alla ühe päevaga!

Foto : unsplash /Taisiia Shestopal   Kui ühe päevaga kaalu l...

Foto : unsplash /Taisiia Shestopal

 

Kui ühe päevaga kaalu langetamisest on senimaani ainult unistatud, siis nüüd on see täiesti võimalik. 

Talvel ei jälgi me eriti oma toitumist, ilmselt on selle väitega kõik nõus. Ilmad on külmad, vahepeal on pikk pühade periood ja kõige rohkem on isu selliste toitude järgi, mis annavad sooja ning on toekad. Ja mis ei ole alati kõige tervislikumad. 

Kui sa aga oled nüüd oma kehakaaluga hädas, siis proovi kiirdieeti, mis puhastab organismi ning aitab liigsetest kilodest kiiremini vabaneda. Tegemist on rohkem keha puhastuskuuri, kui dieediga, mis aitab 24 tunni jooksul puhastada organismi mürkainetest ja toksiinidest, mis mõjuvad maksa kurnavalt. Ja nii sa tunnedki end kergemana. 

 


Kuidas seda dieeti teha? 

Tegemist on detox'iga, mis ei ole leidnud teaduslikku tõestust. Tegelikult ei vaja meie organism puhastamist, maks ja neerud on nii loodud, et nad teevad kogu töö üksi. Meie keha on võimeline end ise reguleerima. 

Korrata ei tohiks seda dieeti aga liiga tihti, sest see võib tekitada soovitust vastupidise tulemuse. Kui sa aga jälgid täpselt juhiseid, ei ole see dieet ohtlik tervisele. Liiga tihti ei tohi aga teha seda kuuri, sest see võib tekitada toitumishäireid. 

Risk, mis selle dieediga kaasneb, on toitude üksluisus. 

Hommikusöögiks võid sa süüa greibisalatit kiivitükkidega, kõrvale juua lahjendatud sidrunimahla või siis süüa mandleid, 1 tl mett ja ingverit. 

Lõuna ajal söö kala, aurutatud köögivilju ning 3 sl teravilju. Kui päeva jooksul läheb kõht tühjaks, siis söö ära üks õun. 

Õhtusöök peab olema kerge ja lahja. Näiteks läätsed (või mõni muu taimne valgutoode). 


Kommentaare ei ole