{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : 2 tähemärki, kes peavad võtma aega iseenda jaoks järgmisel nädalal

  Foto : unsplash / Toa Heftiba Kaljukits peab olema ett...

 

Foto : unsplash / Toa Heftiba

Kaljukits peab olema ettevaatlikum järgmisel nädalal

Märtsikuu võib rikkuda Kaljukitse plaanid ära. Kaljukits on harjunud oma rahuliku eluga, enda seatud reeglite järgi, nüüd aga peab ta muutma oma hoiakut. Tahab ta seda või mitte aga ta peab muutma vaatenurka. Midagi tõsist ega muretsema panevat ei ole juhtumas, tähtis on, et Kaljukits kohaneks iga olukorraga võimalikult ruttu ega ajaks sarvi vastu. Viimasel ajal on Kaljukits olnud tavalisest rahutum. Tavaliselt suudab ta säilitada oma külma närvi ega lase mitte millelgi end häirida, ta on tuntud oma pragmaatilise loomuse poolest, nüüd aga selle asemel, et oma probleemidega tegeleda, peab ta lihtsalt pealt vaatama, kuidas ta plaanid lähevad vett vedama. Kõige parem ongi, kui ta lihtsalt võtaks asju rahulikult ega võitleks vastu. Kaljukits, sul on muudki teha, kui raisata oma aega tühjade vaidlemiste ja võimuvõitluste peale. Selle asemel hoolitse rohkem iseenda eest.

Pane oma prioriteedid paika. Pole mõtet raisata oma energiat selle peale, mis nagunii ei vii kuhugi. Kõige parem oleks keskenduda oma lähedastele. Lähedased inimesed ongi sinu prioriteet. Kõik muu on tühine. Kui sa suudad end kõigest muust lahti lõigata ning leppida sellega, et kõik su plaanid ei õnnestu, siis sa näed, et kõik võib veel muutuda. Ära hakka ilmaasjata riskima. Koosta parem uus tegevusplaan. Sa tead, kuidas leida lahendusi oma probleemidele. Ning seda tehes leiad sa ka liitlasi, kes sind toetavad ja aitavad.

 

 

Suheldes rohkem lähedastega, muutub su suhe nendega palju paremaks. Ja just lähedased on need, kes toovad sulle head õnne. See kehtib ka armastuse kohta. Selles punktis me juba teame, et sa oled diskreetsus ise. Armastuses on sul palju õnne järgmisel nädalal, sa meeldid ja sind armastatakse. Vallalisi saadab hea edu. See peaks sulle naeratuse tagasi tooma, sina, kes sa kannatad nii palju praegu stressi all ja ei luba endale üldsegi puhkust, mille sa oled ometi ära teeninud. Üks soovitus veel: kasuta ära oma kujutlusvõimet. Näe elu teises valguses, muuda olukorda, näe tulevikku paremas valguses. See aitab sind praegusel hetkel.


Skorpion peab aga õppima paremini suhtlema teistega, kui ta tahab oma olukorda paremaks muuta

Kallis Skorpion, sa oled ise ka teadlik sellest, et sinuga ei ole just kõige lihtsam suhelda. Sul on iseendagagi raske läbi saada, mis siis veel teistest rääkida. Mõnikord võid sa teised lausa täitsa ära hirmutada. Ja paljudele see ei meeldi. Tegelikult aga ei mõisteta sind. Ja olgem ausad, sa oskad salvata ja ei hoia keelt hammaste taga. Ometi teame me kõik, et sodiaagimärkide seas ei ole olemas ainult häid ega ainult halbu tähemärke. Igalühel on oma head ja halvad küljed ja see just muudabki iga inimese ainulaadseks. Ainult, et praegusel ajal sul eriti ei vea, eriti selle tõttu, et su suhted teistega on halvad. Su mõtted on viimasel ajal halvatud ühe suure probleemi lahendamisega. See ei aita sugugi kaasa ja võib muuta veelgi halvemaks sinu läbikäimist teistega. Aga ära lase end morjendada ja ole natukenegi julgem. Oma loomuselt oled sa väga salapärane, sa oled võimeline tungima oma hinge kõige sügavamatesse soppidesse selleks, et siis taas tõusta nagu fööniks tuhast ja uuesti sündida. Nüüd aga pead sa oma murekoorma õlgadelt maha panema ja endale tunnistama, et sa enam ei jaksa. Sul on endal raske oma emotsioonidega toime tulla praegusel hetkel. Nüüd on aeg lasta südamel rääkida.

 

 

Jah, see on suur väljakutse sinu jaoks. Ja sellepärast pead sa oma elu üle järele mõtlema. Vaatama üle seda, kuidas sa käitud, mida sa mõtled ja kuidas sa räägid. Sa pead õppima oma vigadest. Ära tee endale etteheiteid, kui sa eksid. Sa pead koguma julgust ja avama end teistele. Mine ja räägi inimestega, loo uusi tutvusi. Suhtle. Lisaks sellele võib juhtuda, et su tee ristub ühe inimesega, kes saab sulle väga tähtsaks. Head uudised ei ole enam kaugel. Parem tulevik on juba silmapiiril. Selle jaoks aga, et sinnamaani jõuda, pead sa rääkima oma soovidest ja mõtetest. Sa pead hakkama elama ja ise oma saatust muutma selleks, et päike taas välja tuleks. Suhtle rohkem oma lähedastega, sest sa võid saada suuremat abi, kui sa seda arvad. Sa võid saada nõu, mida oled otsinud.

Kommentaare ei ole