{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitsed - kõrgetasemelised täiesti erilised olevused

    K ui te olete sündinud Kaljukitse tähemärgi all, siis teil on, mille üle uhkust tunda. Selle kohta puuduvad t...

 

 

Kui te olete sündinud Kaljukitse tähemärgi all, siis teil on, mille üle uhkust tunda.

Selle kohta puuduvad täpsed arvud aga hinnangu järgi selgub, et Kaljukitsi on kõigest 4,8% maailma rahvaarvust, olles üsna võrdselt ära jagatud meeste ja naiste vahel.

Kaljukitsed on tuntud, kui kardinaalse märgi esindajad. Neil on oskus muutuda. Nad omavad mitut intelligentsuse vormi ja on sageli edukad kõiges, mida nad alustavad.

Kaljukitsedel, nii nagu kõikidel teistelgi maamärkidel on oskus olla õiglane oma otsustes, muuseas nad ei kannata ebaõiglust. Nad võivad paista teinekord kangekaelsetena, ent nad katsuvad alati vaadata asju läbi kahe vaatenurga ja teha kõik endast oleneva, et tulemus oleks rahuldav mõlemale poolele.

See hea omadus aitab neil karjääri teha, muutes neid juhtideks, keda armastatakse ja austatakse. Vähe on neid, kes ei armasta Kaljukitsedega tööd teha.
 
 
 
 


Iga nende otsus on pika kaalutluse vili, isegi kõige raskemates olukordades. Sõbrana või kaaslasena aitab Kaljukits teid tunda end maa peal. Temaga koos moodustate te tugeva paari. Kõik ei ole roosa aga Kaljukitse armastuse tugevus aitab leida väljapääsu isegi keerukamatest situatsioonidest.

Kaljukitsed on sõbralikud, lahked, ausad, ustavad, armastusväärsed ja lõbusad. Nad on kannatlikud, rahulikud, mõnikord võivad tunduda külmade ja eemalolevatena.

Neil ei ole vaja draamasid, neid ei huvita teiste asjad. Mõnikord võivad olla ülitundlikud.

Nad on suutelised eristama oma emotsioone situatsioonidest (nad on suure emotsionaalse intelligentsusega) ja mõtlevad enne kui tunnevad. Nad on parimad nõuandjad. Mida te ka ei tee, Kaljukits jääb alati teie kõrvale. Kui ta teid oma südamesse on lasknud, siis hoiab ta teid seal. Ta oskab andestada, sest näeb alati teistes head.
 
 
 
 


Nad ei haava teisi teadlikult.

Kaljukitse sõprus on üks tugevamaid - kui te olete tema sõprade sisse arvatud, siis olge kindel , et teie koht hoitakse alati alles.

Te võite nende peale alati loota. Nad võivad olla hõivatud omaenda projektidega aga leiavad alati aja, et teid selle kõrvalt aidata.

Kaljukitsi ei kohta tihti aga nad on suurepärased. Kui te kedagi neist kohtate, mõtelge stabiilsusele, ustavusele ja armastusele. Kolmele asjale, mida maailm kõige rohkem vajab.

Kommentaare ei ole