{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : pühapäev, 20. märts

Foto : unsplash / Andy Holmes    Jäär Armastus. Tee...

Foto : unsplash / Andy Holmes

 

 Jäär

Armastus. Tee minevikuga lõpparve ja alusta oma elu otsast peale puhtalt lehelt. Sa ei ole enam see, kes sa olid eile. Töö. Sa oled kangekaelne nagu eesel. Ja tänu sellele viid alustatu alati lõpule. Mõned probleemid töökaaslastega võivad ainult tekkida. Tervis. Sa oled nii terve, kui võimalik. Raha. Praegune Jupiteri aspekti võibki olla süüdi selles, et sul on rahaga probleeme. Seega ära praegu liiga palju kuluta ja ära usu kõike, mida sulle räägitakse. Hoia müügikataloogidest eemale.

Väike nõuanne: kiida rohkem ja laida vähem

Õnnenumber: 427


Sõnn

Armastus. Tänane päev peaks sulle tooma unustamatuid hetki. Töö. Jupiter toob sulle head õnne kaasa ning aitab sul oma seljatagust kindlustada. Tervis. Marss kaitseb su tervist aga võib juhtuda, et sa ise hindad oma võimeid üle ja teed rumalusi. Raha. Hea rahaõnn võib sind täna külastada, võta ta lahkelt vastu.

Väike nõuanne: tee suurpuhastus oma töö juures ja eraelus ning vabasta ennast sellest, mis ei lase sul rahulikult elada või ei motiveeri sind enam

Õnnenumber: 551


Kaksikud

Armastus. Kodune õhkkond hakkab soojemaks muutuma tasapisi, suuri kiremölle pole veel vaja oodata aga omavaheline suhe kaaslasega peaks muutuma palju paremaks. Töö. Sa võid saada tööpakkumisi, mis ei paku sulle kohe huvi. Kui sa aga liiga kaua kõhkled, võib keegi teine selle sinu eest ära võtta. Tervis. Üldiselt peaks su füüsiline ja vaimne tervis olema praegu hea, võib ainult juhtuda, et väsimus kimbutab sind aeg-ajalt. Raha. Kõik on võimalik, nii suuremad sissetulekud, kui ka väljaminekud.

Väike nõuanne: hoidu igasugustest liialdustest

Õnnenumber: 867


Vähk

Armastus. Rahu ja kindlust tagab see teadmine, et sa oled teinud õige valiku. Töö. Kui sa ise koormad end tööga üle, võid sa ühel hetkel murduda. Tervis. Su tervis on tugev ja muretsemiseks pole põhjust. Raha. Päike ja Merkuur aitavad sul oma rahaasju paremini organiseerida, suurt õnne nad sulle kaasa ei too aga suuremate probleemide eest kaitsevad sind küll.

Väike nõuanne: ära kaota lootust

Õnnenumber: 372

 

 


Lõvi

Armastus. Praegu ei ole asjad sinu eraelus kõige paremas seisus, õhk on liiga pingeline. Töö. Su ideed ei ole hetkel kõige selgemad ja sa näed kõike liiga halvas valguses. Tervis. Tervis ei tohiks sulle muret valmistada, katsu ainult tervislikumalt toituda. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne: muuda oma käitumist vastavalt olukorrale

Õnnenumber: 156


Neitsi

Armastus. Ära otsi armastust mujal, kui sul on kodus kõik olemas. Töö. Suhe ülemusega on väga hea, tõenäoliselt usaldab ta sulle midagi väga tähtsat. Tervis. Uneprobleemid vaevavad sind praegu. Ära söö liiga palju õhtusel ajal. Raha. Ole ettevaatlik, et sul ei tuleks oma tänaseid otsuseid paari nädala pärast kahetseda.

Väike nõuanne: julge elada

Õnnenumber: 445


Kaalud

Armastus. Sa võid kohtuda ühe toreda inimesega täna aga ära usu ühtegi tema sõna. Töö. Ole ettevõtlikum ja julgem. Tervis. Sa pead tõsiselt mõtlema selle peale, kuidas muuta oma eluviise tervislikumaks. Raha. Su majanduslik olukord hakkab paranema.

Väike nõuanne: ära ehita õhulosse

Õnnenumber: 414


Skorpion

Armastus. Sa ei lepi enam keskpäraste tunnetega. See võib aga kaasa tuua erimeelsusi elukaaslasega, kes pole hetkel samal lainel. Töö. Ära näe kõike liiga mustas valguses. Tervis. Ühtegi probleemi ei tohiks ette tulla. Raha. Sa tahad kogu aeg rohkem, ära unusta ainult, et raha eest õnne osta ei saa.

Väike nõuanne: kas sul on üks küsimus, millele sa ei leia vastust? Selle asemel, et oma pead vaevata, oota natuke, vastus tuleb ise siis, kui sa seda oodatagi ei oska. 

Õnnenumber: 223

 

 


Ambur

Armastus. Ootamatu kirehoog on see, mille tõttu sa võid leida end kellegi teise embuses täna või siis unistamas sellest, mis on keelatud. Töö. Sa suudad suuri asju korda saata täna. Tervis. Hea oleks, kui sa teeksid rohkem sporti. Raha. Tänane päev võib sulle tuua ka halbu uudiseid seoses rahaga. 

Väike nõuanne: ära unusta, et enese haletsemine on ajaraiskamine

Õnnenumber: 871


Kaljukits

Armastus. Tänu Veenuse mõjutusele peaks su suhe kallimaga hakkama paranema. Töö. Ära hakka pedanti mängima siis, kui keegi pole sinu arvamust küsinud. Tervis. Ära ülehinda enda võimeid. Ära kurna ennast ära. Raha. Hoidu suurematest kulutustest.

Väike nõuanne:  muuda oma harjumusi ja su elu muutub paremaks

Õnnenumber: 364


Veevalaja

Armastus. Sinuga ei ole praegu lihtne koos elada, sa oled liiga närviline ja ärritud tühjade asjade pärast. Töö. Lõpuks ometi saad sa vastused oma küsimustele. Tervis. Ära muretse, kõik lâheb hästi. Raha. Ole ettenägelikum.

Väike nõuanne:  ära ela ainult unistuste ja plaanide tegemisest

Õnnenumber: 739


Kalad

Armastus. Sa peaksid olema oma eluga hetkel üsna rahul. Töö. Marss aitab sul edasi liikuda vaikselt aga kindlalt. Tervis. Ära lase oma tervist käest ja katsu vabaneda neist liigsetest kilodest, mis võtavad jõudu ära. Raha. Probleemid lahenevad nagu imeväel.

Väike nõuanne: mõtle sellele, mida sa tahad

Õnnenumber: 833

Kommentaare ei ole