{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop - Milliste sodiaagimärkide ellu tuleb armastus sellel kevadel?

  Foto : unsplash / bhuvanesh gupta Kevad on armumise ja arm...

 

Foto : unsplash / bhuvanesh gupta

Kevad on armumise ja armastuse aeg. 

Ilusad ilmad ei ole enam kaugel ja koos sellega tuleb ka romantika. Sellel kevadel on meile varuks palju häid üllatus. Ka sinu jaoks! Aastaaja vahetus on üldse hea. Peale seda pikka külma ja pimedat talve jõudis Päike Jäära märki ning avas uksed kevadele. Sellega koos tekib soov rohkem teistega suhelda, väljas käia ning tegutseda. Kohtumised teevad meele rõõmsaks. Uued tutvused ja armastus ei ole enam kaugel. Ja see kõik tõotab tuua kaasa suuri muutusi mõnede sodiaagimärkide jaoks, kelle ellu tuleb sellel kevadel armastus või siis muudavad nad oma olemasolevat suhet veelgi paremaks.


Kalad

Kalade tähtkujus sündinu armastab lausa armastust ja see kevad toob ta ellu palju õnne. Aprilli keskpaigas hakkab ta erilise hoolega oma paarisuhte eest hoolitsema. Ehkki ta on oma loomuselt pigem tagasihoidlik, on ta valmis nüüd kõigeks, et võidelda oma õnne eest. Ta tahab alustada otsast peale, ta tahab uusi kogemusi. Võib juhtuda, et ta mõtleb abiellumise peale, et muuta oma suhet veelgi tugevamaks. 

Eriti suur õnn saadab aga vallalisi. Armastus peaks nende ellu tulema 11. mai paiku, kui Jupiter liigub edasi Jäära märki. Aprill on tähtis kuu, sest Kaladel on selles kuus palju õnne. Ja see kevad tuleb tema jaoks eriti romantiline. Tähtis on, et ta ei hoia end tagasi ja oskaks paremini väljendada oma tundeid. See, kes on sinu poole juba teel ja kellega su tee varsti ristub, on sulle määratud tähtede poolt. 

 


Neitsi

Neitsil on kaks poolt. Ühelt poolt näitab ta teistele end välja mõistliku ja arukana, teiselt poolt (ja seda külge temast teavad vaid vähesed väljavalitud) võib ta teinekord suuri meeletusi teha. Kevad toob temas just selle teise poole esile. Järgnevatel kuudel muudab Veenus Neitsi eriti sensuaalseks. Ja tänu sellele on see periood eriti soodne selleks, et kohtumine selle õige inimesega aset leiaks. Armastuse planeet ise toetab Neitsit sellel kevadel. Tee õnneni ei ole aga ainult roosiline, selle eest tasu nähtud vaeva eest on kuninglik. Neitsi peab hüppama tundmatusse kohta silmad kinni ja usaldama ainult oma õnnetähte. See aga tasub ennast ära, sest teda on ees ootamas suur õnn ja armastus. Lase südamel end juhtida. Unusta mõistuse hääl ja ela ilma muretsemata, mida teised mõtlevad või mida homne päev toob.

Kevad on ilus aeg Neitsi elus. Maikuus leiab aset üks ootamatu kohtumine, mis tõotab Neitsi elu täiesti peapeale keerata. Kes oleks võinud uskuda, et armastus veel tema ellu saabub!?! Selle aasta kevad viib Neitsi seitsmendasse taevasse. Suur õnn on tema ellu saabumas, ilusad päevad on teda ees ootamas. 

 


Sõnn

Armastus on Sõnni kõige parem sõber. Tänu armastuse jõule, tänu oma lähedaste olemasolule saab Sõnn kõikidest probleemidest üle. Tänu armastusele on Sõnn võimeline liigutama mägesid. Veenuse ja Sõnni vahel on suur armastus. Aprilli keskel moodustavad planeedid kaitsva ringi Sõnnikese ümber. Pere on siis tema elus prioriteediks, millest lähtuvad kõik tema otsused ja plaanid.  

Aga midagi suuremat on tema elus juhtumas. Kui ta on unistanud suurest armastusest, siis võivad just nüüd tema unistused täituda. Sõnni ellu tuleb rohkem armastust, kui ta seda kandagi suudab. Sõnn on truu ja valmis armastama, tema elu võtab nüüd täiesti uue suuna. 

Tulevik muutub selgemaks tema jaoks. Ta peab avama ukse oma uuele elule. Ta on valmis laskma oma ellu rohkem rõõmu ja vabadust. Suur armastus on tema ellu tulemas.

Kommentaare ei ole