{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, milline peaks välja nägema ideaalne mees erinevate uuringute järgi

Foto : unsplash / Lachlan Dempsey    Maitse üle ei vaielda. ...

Foto : unsplash / Lachlan Dempsey

 

 Maitse üle ei vaielda.

Igal naisel on omad eelistused. Aga on ka ühiseid jooni, mida kõik naised meeste juures hindavad. Kahtlemata on tegemist alateadvusliku valikuga, mille tõttu naisele meeldib näiteks üks mees rohkem, kui teine. Erinevad teaduslikud uuringud katsusid valgust tuua nendesse eelistustesse, mis pole ainult füüsilist laadi. 


Milliseid jooni peavad naised atraktiivsemaks meeste juures? 

Hea uudis on see, et naised ei taha endale mingit superkena meest, mees ei pea olema ilus (südameheadus loeb ka) ega suurte lihastega. Mis puutub karvadesse, siis oleneb kõik sellest, kus neid on: habe näos (mitte liiga palju, 3-päevane habe on täitsa normaalne, et mõjuda) võib küll olla aga kui rind on karvane, siis parem oleks võtta midagi ette. Teiseks oluliseks kriteeriumiks on kasv. Naistele meeldivad pikka kasvu mehed. Ja veel üks asi: naistele meeldivad mehed, kes kannavad punast värvi! 

Mis puutub iseloomu, siis meeldivad naistele lõbusad ja toredad mehed, kellega saab nalja. Ja siis meeldivad naistele mehed, kellel on lemmikloom kodus (kass, koer või ükskõik milline loom, peaasi, et ta oma lemmiku eest hoolitseb). Ja samuti on tähtis rahaline kindlus. Kui su mees vastab sellele kirjeldusele, siis hoia teda, sest ta on (peaaegu) ideaalne. Teadus ise kinnitab seda! 

 

 

Naistele meeldivad sileda rinnaga mehed

Teaduslike uuringute järgi selgub, et naistele ei meeldi karvase rinnaga mehed.  


Naistele meeldivad sellised mehed, kes meeldivad ka teistele naistele

Naised tunnevad huvi selliste meeste vastu, keda teised naised tahavad.

 

Naistele meeldib, kui mehel on lihased aga mitte liiga suured

Uuringute järgi selgub, et naistele ei meeldi liiga suurte lihastega mehed. Palju paremini tunnevad nad end meestega, kellel on väike õllekõhuke.


Naistele meeldivad mehed, kellel on rahaline kindlus ja ambitsioon

Naistele meeldivad ambitsioonikad mehed.

 

Naistele meeldivad mehed, kes kannavad punast värvi riideid

Ühe uuringu järgi, mille tulemused avaldati väljaandes "Journal of Experimental Psychology" selgus, et naistele meeldivad mehed, kes kannavad punast värvi. Punane värv muudab mehi veelgi võimsamaks ja atraktiivsemaks. Mehed aga leiavad, et naised, kes kannavad punast värvi, on sensuaalsemad.

 

 

Naistele meeldivad pikka kasvu mehed

Mitmed uuringud kinnitavad, et mida pikemat kasvu on mees, seda õnnelikum on naine. Ideaalne oleks, kui mees oleks vähemalt 20 cm naisest pikem. Uuringute järgi selgub ka, et mida pikemat kasvu mees on, seda rohkem ta teenib.  


Naistele meeldivad mehed, kes ei ole just kõige ilusamad

Florida ülikooli poolt läbiviidud uuringust selgus, et need naised, kellel on tavalise välimusega mees, on palju õnnelikumad. 

 

Naistele meeldivad mehed, kellel on lemmikloom

Ühe Ameerika uuringu järgi leiavad naised, et kui mehel on lemmikloom kodus, siis on ta hoolivam, tähelepanelikum ja parema iseloomuga. 

 

Naistele meeldivad lõbusad mehed

Mitmed uuringud on näidanud, et naised eelistavad mehi, kes oskavad neid naerma panna. Naised hindavad head huumorimeelt. Mehed aga ei oota, et naine neid naerma ajaks, nad hindavad seda, et neil on oskus naist naerma ajada.

 

Naistele meeldivad vanemad mehed

Vanem mees on kohusetundlikum, arukam ja tähelepanelikum. Noorematele naistele meelivad vanemad mehed, samal ajal, kui mida vanemaks mehed saavad, seda rohkem  nad nooremaid naisi hakkavad vaatama.

 

 

 

 

 

 



 

 

 

 



 

 

 




Kommentaare ei ole