{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 23. märts

Foto : unsplash / Mark Olsen    Jäär Armastus. Jupi...

Foto : unsplash / Mark Olsen

 

 Jäär

Armastus. Jupiter toob sulle täna head õnne kaasa. Ja enne kõike puudutab see sinu eraelu. Töö. Päris palju sekeldusi võib ette tulla, hoia oma närve. Tervis. Kui sa hoiad oma energiat, peaksid sa olema heas vormis täna. Raha. Väga hea periood on sinu elus algamas, raha peaks hakkama rohkem sisse tulema. 

Väike nõuanne: ära ole nii tõsine, see ei sobi sulle


Sõnn

Armastus. Tänu Veenuse sekkumisele peaks tänasel päeval sulle varuks olema häid üllatusi. Töö. Suhtle rohkem inimestega, sest see, mida sa kuuled ja näed, võib sul aidata karjääri teha. Tervis. Su tervis peaks olema praegu üsna hea. Raha. Katsu elada kokkuhoidlikumalt. 

Väike nõuanne: ära näe kõike liiga halvas valguses


Kaksikud

Armastus. Sa võid kohtuda täna ühe inimesega, kes sulle väga meeldib. Töö. Sa oled motiveeritud ja viid kõik oma eesmärgid ellu. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Hoidu suurematest kulutustest. 

Väike nõuanne: hoia oma suhteid lähedastega


Vähk

Armastus. Armastus naeratab sulle täna. Töö. Sa kaitsed liiga tuliselt oma huve, vaata, et su suhted teistega selle all ei kannata. Tervis. Hoia oma tervist rohkem. Raha. Ole ettenägelikum, praegu pole kõige õigem aeg suurte kulutuste tegemiseks.

Väike nõuanne: puhka rohkem ja ära kurna ennast ära

 

 

Lõvi

Armastus. Sa peaksid olema hetkel oma eraeluga rahul. Töö. Sa võid viisa suuri asju ellu täna ja mis kõige tähtsam, sinu arvamus on tähtis. Ära tegutse ainult liiga tormakalt. Tervis. Planeedid aitavad sul hoida oma füüsilist ja vaimset tervist. Mõtle rohkem häid mõtteid. Raha. Hea rahaõnn saadab sind täna!

Väike nõuanne: ole iseenda vastu parem, sest eksimine on inimlik


Neitsi

Armastus. Täna oled sa üsna halvas tujus ega vali oma sõnu, see võib tekitada pingeid koduseinte vahel. Töö. Kõik läheb väga hästi, sa oled ära teeninud teiste usalduse. Tervis. Suurem väsimus võib sind täna kimbutada. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: elu ei ole rahulikult voolav jõgi. 


Kaalud

Armastus. Hea õnn saadab vallalisi täha. Töö. Üks suuremat sorti takistus võib täna tekkida, millega sa ei osanud arvestada. Tervis. Sa pead rohkem puhkama ja hoidma oma energiat. Raha. Ära soorita suuremaid rahalisi tehinguid täna, sa võid seda hiljem kahetseda.

Väike nõuanne: ole tähelepanelikum teiste vastu ja aita ilma, et teised peaksid paluma su abi.


Skorpion

Armastus. Kuu seis avaldab positiivset mõju sinu paarisuhtele ja armastusele sinu elus. Tänu sellele ei ole sa enam nii nõudlik ja see muudab su suhet paremaks. Töö. Sul on head plaanid ja mõtted, jaga neid ka teistega. Tervis. Täna peaksid sa end väga hästi tundma. Raha. Su rahaasjad hakkavad vaikselt paranema.

Väike nõuanne: ära lase teistel oma headust kurjasti ära kasutada

 

 

Ambur

Armastus. Üldiselt peaks kõik hästi minema, võib-olla ainult üks inimene minevikust ilmub jälle silmapiirile ja hakkab segadust tekitama. Töö. Katsu leida võimalusi, kuidas muuta oma tööalast elu paremaks. Tervis. Söö rohkem köögivilju selleks, et saada vajalikke vitamiine ja mineraale. Raha. Hoia rohkem kokku.

Väike nõuanne: väga palju sõltub sinu enda hoiakust ja mõtteviisist


Kaljukits

Armastus. Sa oled hakanud nägema liiga palju vigu oma elukaaslases. Töö. Ära ole nii nõudlik teiste ja iseenda vastu. Tervis. Jupiter kaitseb sinu tervist täna, kõik probleemid peaksid kaduma. Raha. Hea aeg selleks, et otsida võimalusi, kuidas oma raha paigutada kõige paremini.

Väike nõuanne: naudi rohkem väikesi rõõme elus


Veevalaja

Armastus. Sa igatsed vahelduse järele. Muuda siis ise midagi oma elus ja ära jää ootama häid juhuseid. Töö. Ära võta asju liiga isiklikult. Tervis. Su tervis peaks olema hetkel väga hea, sa ise ainult natuke liiga närviline. Raha. Hea päev selleks, et investeerida oma kapitali.

Väike nõuanne: vaata ikka päikese poole, nii jäävad varjud selja taha


Kalad

Armastus. Sa võid korraga avastada, et sul on ühe kolleegiga parem suhe, kui oma elukaaslasega. Töö. Üldiselt läheb kõik hästi, sind toetatakse ja hinnatakse. Tervis. Ära unusta rohkem liikuda. Raha. Hea rahaõnn naeratab sulle täna.

Väike nõuanne: ära võta mitte ühtegi otsust liiga kiiresti vastu

Kommentaare ei ole