{ads}

HIDE

Viimased

latest

Horoskoop : aprillikuu algus toob kaasa väga häid üllatusi kolmele tähemärgile

Foto : unsplash / nine koepfer    Aastaaja vahetus võib olla...

Foto : unsplash / nine koepfer

 

 Aastaaja vahetus võib olla teinekord üsna kurnav, sest see nõuab uue olukorraga kohanemist ning muutuseid elurütmis. Aga kevade saabumine on nii ilus, et ei jäta ilmselt kedagi ükskõikseks. Õhus lihtsalt on midagi imelist. Loodus on ärkamas ja meis kõigis ärkab soov olla ja elada. Uus peatükk on meie elus algamas, me oleme astumas täiesti uude ajastusse. Kevad on käes, ilusad ja soojad kevadised ilmad ei ole enam kaugel. Tõenäoliselt hakkavad paljud sepitsema uusi ja suuri plaane selleks kevadeks. Praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks, sest praegu hakkavad asjad konkreetseid piire omandama. Planeetide seis on just selline, et paljude unistused hakkavad täituma, seega julgege unistada ja uskuge imedesse. 

Jäärade ajastu on alles alata jõudnud, kui Merkuur lahkub Kalade märgist selleks, et liikuda edasi Jäära märki. See aga parandab kõiki omavahelisi suhteid. Aprillikuu algus peaks tulema kiire ja sündmusterohke. Häid võimalusi tekib kõikide jaoks. Kõik muutub võimalikuks. 

 


Järgmine nädal toob kõige rohkem õnne kaasa Veevalajale

Kevade saabumine toob Veevalajale kaasa palju head energiat. Tema elu võtab edaspidi palju kiirema rütmi. Esmaspäeval jõuab Merkuur Jäära märki. Sellel ajal võib Veevalaja kohtuda selliste inimestega, kes osutuvad talle kasulikuks ja aitavad tal karjääri teha. Töö juures läheb kõik hästi, võib juhtuda, et talle tehakse üks väga hea pakkumine. Veevalaja on motiveeritud ja ei maga oma õnne maha. Tal on palju häid ideid ning ta on otsusekindel. Ja tänu sellele suudab ta mägesid liigutada ning teha nii, et kõik tema kõige suuremad unistused täituksid. Ja see pole veel kõik, järgmisel nädalal leiab Veevalaja vajalikud vahendid, mida ta vajab selleks, et üles ehitada paremat ja kindlamat tulevikku.

Ka eraelus läheb kõik hästi. Noorkuu Jäära märgis toob talle kaasa samuti head õnne. Tänu sellele on ta valmis muutma oma paarisuhet paremaks. Võib juhtuda, et ta teeb ühe ilusa üllatuse oma kaaslasele. Vallalisi võib aga ees oodata üks saatuslik kohtumine. See võib olla armastus esimesest silmapilgust. 


Romantiline nädal on ees ootamas Neitsit

Armastus on jõudmas Neitsi ellu. Kevad toob Neitsis hoopis teise külje välja. Kohe aprilli esimestest päevadest aga võib Neitsi elu täiesti muutuda. Kui ta on juba kellegagi koos, muutub ta suhe paremaks, vabamaks, õnnelikumaks. Veevalaja saab järgmisel nädalal ühe väga hea uudise, mis muudab ta tuleviku ilusaks! Ta võtab oma saatuseohjad taas enda kätte ja teab, millises suunas edasi minna. Ta muutub enesekindlamaks ning hakkab viima oma unistusi ellu. Õnn on käeulatuses. Veenus Kalades toob Neitsile head õnne kaasa, soovitab tal näha kaugemale ja unistada suurelt.

See kehtib aga ka vallaliste kohta. 28. märtsi ja 3. aprilli vahel võib üks väga ilus kohtumine aset leida. Kõik muutub võimalikuks. Seitsmes taevas on ootamas.

 


Aprillikuu esimesed päevad toovad õnne kaasa Vähile

Aeg on hingata rahulikumalt. Märtsikuu oli üsna tegus ja kiire, puhata aga polnud aega. Nüüd aga on aeg nautida elu. Jupiteri hea energia ei ole sind maha jätnud. Sa tead, kuhu sa tahad minna ja millises suunas liikuda. Head võimalused on tekkimas, millest sa pead kinni haarama. Tegemist võib olla ühe väga hea pakkumisega, mida sa ei osanud oodatagi. Kuidas ka ei ole, see uudis, mille sa järgmisel nädalal saad, tõotab sulle suurt kasu tuua. Suure tõenäosusega saad sa ametikõrgendust. Sinu tuleviku väljavaated on ilusad. Tulemused ületavad kõik su ootused. Aeg on saada teenitud tasu. Ja viia ellu oma kõige suuremad unistused. 


Kommentaare ei ole