{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : reede, 25. märts

Foto : unsplash / Brigitte Tohm    Jäär Armastus. P...

Foto : unsplash / Brigitte Tohm

 

 Jäär

Armastus. Planeedid kaitsevad ikka veel sinu paarisuhet ja sellepärast peaks tänane päev tulema üsna rahulik. Töö. Katsu selgust luua ühes asjas, mis puutub ka sinusse. Tervis. Ära kurna ennast ära, su organism vajab ruttu puhkust. Raha. Kõik läheb üsna hästi, planeedid aitavad sul leida võimalusi, mille abil oma sissetulekuid suurendada.

Väike nõuanne:  vabasta end mustadest mõtetest, mis tirivad sind alla ja võtavad tuju ära


Sõnn

Armastus. Sa ei ole korraga enam kindel, mida sa tahad. Võib-olla on selles süüdi üks ilus tundmatu, kellega sa hiljuti kohtusid. Töö. Võta endale üks kindel eesmärk ja tee kõik, et see ellu viia. Tervis. Praegune periood peaks sulle tooma rohkem elurõõmu ja head energiat, ära unusta toituda tervislikumalt ja teha sporti. Raha. Planeedid aitavad sul parandada oma rahalist seisu.

Väike nõuanne: organiseeri paremini oma rahaasju ja sa leiad võimalusi, mida sa enne ei näinud


Kaksikud

Armastus. Ära ole nii järeleandlik alati. Näita, et ka sina oled keegi. Töö. Mõned takistused võivad tekkida. Katsu säilitada rahu igas olukorras ja ole kannatlik. Tervis. Sa oled liiga närviline ja kannatad närvipinge all. Raha. Vaadates praegust Pluuto aspekti, peaks raha hakkama sinu juurde tulema. 

Väike nõuanne: jagatud mure on pool muret


Vähk

Armastus. Sinu suhe kaaslasega peaks muutuma täna märkimisväärselt paremaks. Töö. Liiga palju kadedust ja arusaamatusi on ümberringi. Näita, et sa ei lase ennast sellest häirida. Tervis. Ükski haigus ei tohiks sind kimbutada aga katsu leida võimalusi, kuidas maandada pingeid. Raha. Saturn toetab sind ja aitab sul oma materiaalset laadi probleeme lahendada.

Väike nõuanne: unusta oma väikesed mured

 

 


Lõvi

Armastus. Su kaaslane on hakanud liiga palju hädaldama ja teeb sulle kogu aeg etteheiteid, see mõjub kurnavalt ja sul võib tekkida soov minna mujale vaheldust otsima. Töö. Väga hea periood on sinu elus algamas, häid võimalusi tekib iga päev. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Väike rahaingel võib sind täna külastada.

Väike nõuanne: ära karda nii palju, sest su hirmud on suurel määral sinu enda ettekujutluse vili ja ei midagi muud.


Neitsi

Armastus. Jupiter toob su ellu täna õnne ja armastust. Töö. Räägi julgelt oma mõtetest ja plaanidest. Tervis. Ärevushäired ja masendus ei lase sul rahulikult magada, katsu liikuda rohkem ja teha sporti. Raha. Merkuur toetab sind.

Väike nõuanne: muretse vähem ja mõtle rohkem rõõmsaid mõtteid


Kaalud

Armastus. Kui sul on probleeme või miski teeb muret, siis räägi sellest ja ära oota, kuni olukorrad ise lahenevad. Töö. Planeetide seis on täna väga hea, edu saadab sind kõikides su ettevõtmistes. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Kõik ei lähe sinu ootuste kohaselt, mõned probleemid võivad tekkida aga ära muretse, igale probleemile leidub lahendus.

Väike nõuanne: ära ärritu nii tihti


Skorpion

Armastus. Rahulik ja vaikne päev on sind ees ootamas. Töö. Kasuta praegust head õnne ära, sest see ei jää kestma. Tervis. Kui sul on mäluga probleeme, katsu telefoninumbreid pähe õppida, mida rohkem sa ennast treenid, seda paremaks su mälu muutub. Raha. Praegu ei mõtle sa eriti oma rahaasjadele. 

Väike nõuanne: usu rohkem imedesse

 

 

 

Ambur

Armastus. Hoia rohkem enda ja teise inimese elu, katsu teha nii, et kodus oleks hea ja rahulik olla. Töö. Kevad on käes ja sul on suured plaanid. Sa oled ambitsioonikas ja tead, millised suunas sa tahad minna. Vii oma eesmärgid ellu. Tervis. Ära muretse, kõik läheb hästi, katsu ainult tervislikumalt toituda. Raha. Planeedid kaitsevad su rahaasju hetkel.

Väike nõuanne: näe rohkem head kui halba


Kaljukits

Armastus. Ära ole nii nõudlik ja arvesta ka teise inimese soovidega. Töö. Ole ettevaatlik ja ära tee ühtegi ettevaatamatut sammu. Tervis. Liigu rohkem ja tee sporti, nii saad sa halbadest mõtetest lahti. Raha. Ära soorita kahtlaseid tehinguid.

Väike nõuanne: vali paremini, kellega sa suhtled


Veevalaja

Armastus. Ära otsi mujalt vaheldust! Töö. Kui sa oled otsustanud end kätte võtta ja kaugemale jõuda, siis praegu on kõige õigem aeg tegutsemiseks. Tervis. Merkuur mõjutab sinu tervise sektorit ja selle tõttu peaksid sa olema väga heas vormis. Raha. Täna võid sa saada täiesti ootamatult väga suure summa raha.

Väike nõuanne: ära taha seda, mida sul ei ole, ole rahul sellega, mis sul juba on


Kalad 

Armastus. Kui sa oled õnnelik, siis aitab Pluuto muuta su päeva veelgi ilusamaks. Kui su suhe pole aga just kõige parem, oleks hea teha üks suhtepaus. Töö. Sa oled otsustanud edu saavutada ja sind ei peata mitte miski. Tervis. Kui sa oled närviline ja kannatad närvipinge all, siis joo rahustavat teed ja vaata mõnda head filmi. Raha. Ole mõistlik ja oota paremad ajad ära.

Väike nõuanne: lõpeta enese haletsemine

Kommentaare ei ole