{ads}

HIDE

Viimased

latest

5 nippi, kuidas hoiduda masendusse langemisest

Foto : unsplash /Dingzeyu Li    Kõike õpitakse siin elus, se...

Foto : unsplash /Dingzeyu Li

 

 Kõike õpitakse siin elus, seega võid sa ka muuta oma meelelaadi ja olla õnnelikum. Hoolimata kõigest. Kui sul on kalduvus muretseda ja mõtelda kogu aeg musti mõtteid, siis vaata, mida sa tegema pead. 


Naudi väikeseid hetki

Kes on ütelnud, et õnne jaoks on vaja palju? Meie pole seda väitnud. Õnn on peidus väikestes asjades: hommikune kohvijoomine, päikesetõusu vaatamine, lastega, lähedaste või sõpradega aja veetmine. Selleks pole vaja palju, et olla õnnelik. Hinda rohkem neid väikseid hetki, tagantjärgi sa näed, et just need olid kõige väärtuslikumad. Õnn saab alguse peast. 

 


Toitu paremini

Me ei mõtle selle peale just tihti aga ometi on toitumisel väga suur seos sellega, kuidas me end tunneme. Selleks, et olla õnnelik iga päev, söö paremini. Ära unusta toite, mis sisaldavad rohkelt magneesiumi, mida organism väga vajab ja mis aitab sul oma stressiga paremini toime tulla. Söö musta šokolaadi, täisteraviljatooteid ja pähkleid. Piira kohvi tarbimist.

 

Võta oma probleeme, kui väljakutseid

Elu ei ole rahulikult voolav jõgi, mõnikord tuleb sul takistustest üle saada. Kindel on aga see, et sul on kalduvus näha kõike liiga mustas valguses ja iga takistus on tõeline katastroof sinu jaoks. Õpi positiivsemalt mõtlema ja ära unusta, kõik on peas kinni. Kõik sõltub sinu vaatenurgast.

 

 

Võta asju suhtelisemalt

Õpi võtma asju rahulikult. Vaata asju läbi teise vaatenurga. Alati on midagi hullemat. See ei tähenda nagu sinu mured ei loe. Isegi , kui sa mõtled positiivselt, on normaalne, et aeg-ajalt saavad elumured sinust jagu.

 

Konsulteeri

Kui sa ei suuda enam ja ei jaksa, pöördu mõne psühholoogi poole, kes oskab sind kõige paremini aidata. Ära jää üksi oma muredega. 

Kommentaare ei ole