{ads}

HIDE

Viimased

latest

18. märtsil särab taevas täiskuu! Millist mõju ta meile avaldab?

  Foto : unsplash /filmplusdigital Täiskuu mõjutab kogu lood...

 

Foto : unsplash /filmplusdigital

Täiskuu mõjutab kogu loodust rohkem, kui me seda arvame. 

18. märtsil tõuseb taevas täiskuu Neitsi märgis. See täiskuu toob meid reaalsusesse tagasi: unistamise aeg on läbi ja aeg on tegutseda. Neitsi on ratsionaalne ja pragmaatiline oma loomuselt, kes tahab konkreetseid tulemusi ja mitte ainult sõnu. 

Neitsi ei lase ennast mitte millestki heidutada ega kaota nii kergelt oma kainet mõistust, ta on maamärk. Kalad aga, kelle valitsusaeg hetkel käes on, on suured unistajad, kellel on sageli raske otsuseid vastu võtta. See täiskuu katsubki meile meelde tuletada, et mõtlemise aeg on läbi saanud, nüüd on aeg tegutseda.

 

 

Kõige parem, kui sa paneksid oma selle kevade eesmärgid ja plaanid kirja paberile. Koosta ka tegevusplaan, mis aitab sul oma plaane ellu viia. Näiteks, kui sa otsustad oma tervist parandada ja kaalu kaotada, kirjuta iga nädala kohta, milliseid samme sa ette võtta kavatsed, et oma eesmärke saavutada. Kui sa tahad oma sissetulekuid parandada, muuda oma mõtteviise ja muutu enesekindlamaks. Jällegi pane paberile kirja, mida sa võiksid ise ette võtta, näiteks loe vastavat kirjandust, mis sind aitab ja otsi võimalusi käia koolitustel. Neitsi tahab, et sa organiseeriksid oma elu paberile ja ei ela lihtsalt päevast-päeva nagu liblikas. Neitsi tahab, et sa saavutaksid edu ja elaksid sellist elu nagu sa seda soovid. Seega pane oma soovid ja igatsused kirja, ainult nii, kui sul on see kõik konkreetselt silme ees, leiad sa vahendeid, mis aitavad sul oma unistusi ellu viia.

 

 

Ja see pole veel kõik, sul on aeg hakata elama tervislikumat elu. Muuda oma eluviisid paremaks. Ära unusta liikuda rohkem iga päev, toituda tasakaalukamalt ja mitmekülgsemalt, mõtelda rohkem sellele, mis on hästi, kui sellele, mis on halvasti...  

Kasuta ära selle täiskuu energiat selleks, et vabaneda oma muredest ja hirmudest. Süüta küünal ja lase lahti oma kartustest. Neitsi energia toob sulle tervist, ravib su hinge ja võtab su hirmud ära, kui sa ise lased lahti kõigest sellest, mis sind koormab. 


Kommentaare ei ole