{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : kolmapäev, 16. märts

Foto : unsplash / Nick Fewings    Jäär Armastus. Sa...

Foto : unsplash / Nick Fewings

 

 Jäär

Armastus. Sa tahad vaheldust oma ellu, sest igapäevane rutiin on sind ära tüüdanud. Töö. Keegi ei saa sulle etteheiteid teha, sest sa oled tõesti lausa eeskujulik. Tervis. Sa lausa pakatad energiast täna. Ära unusta sporti teha, see aitab enesetunnet parandada. Raha. Tõenäoliselt leiad sa vahendeid, mille abil lahendada ära oma pakilisemad probleemid. Raha tuleb täpselt õigel ajal.

Väike nõuanne: sa võid kindel olla, et kõik läheb hästi

Õnnenumber: 458

 

Sõnn

Armastus. Saturn võib täna tuua segadust ja arusaamatusi kaasa. Nüüd, kus sa seda tead, oleks hea, kui sa hoiaksid rohkem keelt hammaste taga ja ei muudaks olukorda hullemaks. Töö. Mõned konfliktid töökaaslastega võivad tekkida, millest sa ei saa mööda vaadata. Kõige tähtsam on igas olukorras jääda rahulikuks. Tervis. Sa oled viimasel ajal liiga palju sööma hakanud, vaata, et su kehakaal selle all ei kannataks. Raha. Praegune periood on hea selleks, et leida häid võimalusi investeerimiseks.

Väike nõuanne: ära ole liiga emotsionaalne

Õnnenumber: 586


Kaksikud

Armastus. Suhe elukaaslasega peaks olema praegu väga hea, sest sa ise oled paremas tujus. Töö. Planeedid toetavad su ettevõtmisi, ole julgem ja kõik läheb hästi. Tervis. Tee rohkem sporti, see on hea su vaimsele ja füüsilisele tervisele. Raha. Ära kuluta nii palju.

Väike nõuanne: ära ärritu teiste rumaluse peale

Õnnenumber: 137


Vähk

Armastus. Merkuur tegutseb sinu eraelu puudutavad sektoris ja tänu sellele peaks tänane päev tooma sulle ilusaid üllatusi. Töö. Ole valmis järeleandmisi tegema, su olukord hakkab tasapisi paranema ja uued võimalused tekivad. Tervis. Ära kurna ennast ära liiga palju. Raha. Ära unusta oma eelarvest kinni pidada.

Väike nõuanne: muretse vähem

Õnnenumber: 257

 

 


Lõvi

Armastus. Su südames on suur igatsus, sa tahaksid jagada oma tundeid ja mõtteid ent sul on tunne, et mitte keegi ei mõista sind. Töö. Mõned raskused võivad tekkida, ära lase oma päeva sellepärast ära rikkuda. Tervis. Hoolitse rohkem oma tervise eest. Raha. Sa leiad võimalusi, kuidas oma majanduslikku olukorda parandada.

Väike nõuanne: ära unusta, et rääkimine hõbe ja vaikimine kuld

Õnnenumber: 498


Neitsi

Armastus. Tänane päev ei ole kõige parem selleks, et rääkida liiga tõsistest teemadest. Vali selleks mõni muu hetk. Töö. Kui sa oled otsustanud leida paremat töökohta, siis hoia silmad lahti, täna võid sa leida just seda, mida sa otsid. Tervis. Ole ettevaatlikum ja ära kurna oma organismi ära. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära räägi kõike, mida sa tead, jäta osad asjad enda teada

Õnnenumber: 617


Kaalud

Armastus. Vallalisi saadab täna hea õnn. Töö. Kõik läheks paremini, kui sa nii palju ülemust ei mängiks. Tervis. Sa oled heas vormis, ainult natuke liiga närviline. Raha. Väga head võimalused avanevad varsti.

Väike nõuanne: hoia eemale inimestest, kes räägivad halba ja ennustavad õnnetusi

Õnnenumber: 759


Skorpion

Armastus. Mitte miski ei tohiks sinu elu hetkel ohustada, kõikide märkide järgi on sind ees ootamas ilus päev ilma suuremate probleemideta. Töö. Takistusi ei tohiks ette tulla, hea õnn saadab sind su ettevõtmistes. Tervis. Su tervis on praegu tugev, katsu ainult leida võimalusi, kuidas oma närvipinget maandada. Raha. Väga suur rahaõnn saadab sind täna ja tänu sellele võid sa saada väga häid uudiseid, mis aitavad sul oma majanduslikku olukorda parandada märkimisväärselt.

Väike nõuanne: ära ärritu ega hädalda kogu aeg

Õnnenumber: 553

 

 


Ambur

Armastus. Sa oled veelgi veetlevam ja sümpaatsem vastassoo silmis. Ära siiski liiga kaugele mine ja ära mängi tulega. Vastasel juhul võid sa kõigest ilma jääda. Töö. Suhe töökaaslastega ei ole just kõige parem. Ja kahjuks mõjutab see su töö kvaliteeti. Tervis. Energiat on sul palju, tervis on üsna hea. Raha. Sa oled ettenägelik ja väga tark. Tänu sellele võid sa leida vahendeid, mida sa vajad oma plaanide elluviimiseks.

Väike nõuanne: hirmul on suured silmad

Õnnenumber: 347


Kaljukits

Armastus. Veenus toetab sind. Kodune õhkkond peaks olema hea ja rahulik, vallalisi saadab hea edu. Töö. Tööasjad ei kulge just kõige rahulikumalt täna, ära võta seda isiklikult. Tervis. Hoia rohkem oma tervist. Raha. Üldjoontes läheb kõik hästi, muretsemiseks pole põhjust.

Väike nõuanne: ära anna kiusatustele järele

Õnnenumber: 822


Veevalaja

Armastus. Kasuta oma kujutlusvõimet ära selleks, et oma suhet paremaks muuta. Vii ise oma unistused ellu. Töö. Asjad hakkavad kiiremini liikuma, sa võid leida tasuvama töö. Tervis. Ükski planeet ei ohusta su tervist täna. Raha. Ole kokkuhoidlikum.

Väike nõuanne: ole optimistlikum

Õnnenumber: 131


Kalad

Armastus. Kui sa oled vallaline, võib tänane päev sulle suurt õnne tuua. Töö. Usalduslik suhe töökaaslastega. Tervis. Sa oled heas vormis, ära unusta rohkem liikuda. Raha. Mõned takistused võivad tekkida aga ei midagi tõsist.

Väike nõuanne: ole julgem oma ettevõtmistes

Õnnenumber: 117

Kommentaare ei ole