{ads}

HIDE

Viimased

latest

Veevalaja märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Rod Long

Kokkuvõte

Ehkki kannatlikkus ei ole sinu kõige tugevam külg, siis märtsis läheb sul kannatlikku meelt vaja.  Mitmed viivitused ja pettumused on sind ees ootamas. Nii töö juures, kui eraelus. Ja tänu sellele on praegu paras hetk selleks, et mõtelda oma elu üle järele ja vaadata, mida sa saad paremaks muuta. Ning seejärel teha uus algus.


Armastus

Kui sa oled juba paarisuhtes, siis ei too märtsikuu midagi uut kaasa. Sa pead leppima rutiini ja üksluisusega oma elus. Ära muretse, sa pead selle kuu aja ilusti vastu, on ju nii? Kui sa oled aga vallaline ja oled hiljuti kohtunud ühe meeldiva inimesega, võib see suhe muutuda veelgi ilusamaks. Aga tingimusel, et sa austad ka teise inimese rütmi ega kiirusta liiga palju. Ära ole liiga järsk ja pealetükkiv.


Tervis

Talv hakkab läbi saama, kevad ei ole enam kaugel. Sina oled aga heas vormis. Nii nagu veebruaris, kulutad sa oma energiat selleks, et sporti teha ja valmistud suveks. Märts tuleb sinu jaoks suhteliselt rahulik ja sündmustevaene. See aga mõjub sulle ärritavalt ning võib tekitada melanhooliat. Midagi pole parata, Uraan on sinu märgis ja ei lähe enne märtsikuu lõppu mitte kuhugi. Sellepärast pead sa olema kannatlik. Julgust, sul ei ole vaja enam kaua oodata.

 

 


Töö ja raha

Veebruarikuu oli suhteliselt hea sinu jaoks, märtsis on sul vähem tööd ja tegemist. Rahune maha, see on õnneks mööduv. Seega ära hakka ise sündmusi tekitama, kasuta seda rahulikku perioodi selleks, et tegeleda teisejärguliste asjadega, mille sa kõrvale oled jätnud. Kui sa oled aga uue töökoha otsingutel, siis võid sa leida just sellise töö, millest oled unistanud. Eriti märtsikuu lõpus. Või aprilli alguses. 


Pere ja sõbrad

Sa jääd iseendale truuks ja vajad teiste seltskonda. Eriti märtsikuus, kui töö juures sul midagi eriti teha ei ole. Sa vajad elu enda ümber, sa tahad tegutseda ja loodad oma sõprade ning lähedaste peale, et nad aitaksid sul igavusest üle saada. Sa käid palju väljas, nii sõprade, kui perega. Sa tead, kuidas teisi lõbustada. Ja võid teinekord muutuda liiga pealetükkivaks.

Kommentaare ei ole