{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaljukitse märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Alec Krivec

Kokkuvõte

Märtsikuus ei tohiks midagi suuremat juhtuda, kevad alles tõotab sinu jaoks tulla emotsiooniderohke. Töö juures on sind ees ootamas muutused, niisamuti ka eraelus. Kas sa ei jõua ära oodata? Ole kannatlikum. 


Armastus 

Kui aasta alguses tundsid sa soovi üksi olemise järele ning mõtlesid elu üle järele, siis nüüd märtsis oled sa avatum teiste jaoks. Su elukaaslane on sellise asjade seisuga rahul. Vallalisi ei saada hea edu sellel kuul. Õnneks peale 15. märtsi olukord muutub paremaks. Ja üks ilus kohtumine võib sinu elus aset leida. Isegi, kui alguses võib sulle tunduda, et see inimene on liiga pealiskaudne.


Tervis

Märtsis sa lausa särad. Sa oled väga heas vormis. Kuu lõpus tuleb töö juures muutusi ette ja tänu sellele pead sa suurema koormusega töötama. Selle all kannatab aga eelkõige sinu tervis. Katsu siis mitte ennast liiga palju ära kurnata ja kuula oma bioloogilist kella isegi, kui sulle tundub, et päevas on liiga vähe tunde selleks, et sa saaksid kõik ära teha.

 

 

Töö ja raha

Töö juures on sind ees ootamas kiired ajad. Asjad hakkavad väga kiiresti liikuma, palju kiiremini, kui sa seda arvad. Märtsi alguses ei juhtu midagi suuremat, peale seda oled sa aga tõelise väljakutse ees. Sa pead hakkama topeltkoormusega tööd tegema. Kui sa aga oled uue töökoha otsingutel, siis saad sa palju häid pakkumisi. Tõenäoliselt tuleb sul ainult endal õige valik langetada. 

 

Pere ja sõbrad

Kui viimastel kuudel ei olnud sul palju aega sõpradega koosolemiseks, siis märtsis saad sa endale uusi sõpru, kellega sul meeldib aega veeta. Kui sa oled aga paarisuhtes, siis võib uute sõprade pärast kodune õhkkond pingeliseks minna. Võib juhtuda, et su kaaslane ei vaata sinu uute tuttavate peale just kõige parema pilguga. Ja võib olla on tal õigus. Ära ole liiga naiivne ja ära kuula ainult enese tarkust.

Kommentaare ei ole