{ads}

HIDE

Viimased

latest

Amburi märtsikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Devi Puspita Amartha Yahya

 

 Kokkuvõte

Terve see aasta tuleb sinu jaoks väga hea, märtsikuu ainult kinnitab seda. Elagu kevad! Sa oled heas vormis, rõõmus, naudid elu ja alati valmis uuteks tegudeks. Ainuke probleem seisneb selles, et vallalised jäävad ikka veel vallalisteks.

 

Armastus

Armastuses saadab sind hea õnn märtsis. Sa tead, kuidas oma paarisuhet paremaks muuta. Võib juhtuda, et su kaaslane peab mõnikord su indu maha suruma. Sellest on sul väga rasku aru saada. Kui sa oled vallaline, siis hakkab üksiku inimese elu su õlgu koormama. Et asjad oleks kohe selged, siis tõenäoliselt enne septembrit mingeid muutusi ette ei tule. Aga siis on tegemist ka suure armastusega.

 

Tervis

Märtsikuus on su tervis väga hea. Mõned ainult võivad tunda kerget masendust. Eriti need, kes otsivad tööd või on vallalised. Selle asemel, et kurvastada, õppige parem nautima käesolevat hetke ning lõpetage muretsemine. Kui õnn ei tule teie õuele täna, siis tuleb ta homme.

 

 

Töö ja raha

Töö juures on ees ootamas kiired ajad, sul on märtsis palju tegemist. Sa motiveerid ka teisi ja viid korda suuri tegusid. Isegi, kui sa oled siiras ja sul on head kavatsused, ära hakka ülemust mängima. Mõni inimene võib selle peale solvuda. Mis puutub rahaasjadesse, siis midagi märkimisväärset pole juhtumas. Vähemalt mitte praegu.

 

Pere ja sõbrad

Märtsis tuleb sul palju tegemist. Sa oled heas vormis ning sul on palju jõudu, sa tahad inimestega kokku saada ja veeta aega koos. Nautida elu. 

Kommentaare ei ole