{ads}

HIDE

Viimased

latest

Skorpioni märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Devi Puspita Amartha Yahya

Kokkuvõte

Kas sind on ees ootamas täiesti tavaline ja rahulik märtsikuu? Tundub küll, sest su astroloogilises taevas pole suurt liikumist näha sellel kuul. Mingeid suuremaid katsumusi ei tohiks tulla, ainult suur väsimus. Sa põgened oma unistuste maailma, et minna peitu päris elu eest, mis tekitab sinus meeletult suurt igavust. Õnneks ei jää see nii. Seega varu kannatlikust, ainult üks kuu vastu pidada, pole ju midagi ülejõu käivat!?

 

Armastus

Kõik ärritab sind märtsis. Sa heidad oma kaaslasele ette, et ta on nii tuim ja ükskõikne. Et ta pole sinu vastu tähelepanelik ja on üldse üks igav kuju. Aga äkki on sul endal halb tuju lihtsalt? Enne, kui sa oma küüned välja ajad, mõtle tõsiselt järgi. Kui sa oled vallaline, siis tõenäoliselt ei ole sul aega armastuse jaoks. Juhusuhted sobivad sulle täiesti. Vaata, et sa ei hakka oma "saagiga" ainult mängima. Mõni võib sinust kavalam olla.

 

Tervis

Suuremaid terviseprobleeme ei tohiks sul märtsis tekkida. Aga see ei tähenda ka, et sa oled heas vormis. Sa oled närviline, kõik tundub sulle igav ja mõttetu. Sa mossitad oma nurgas ja süüdistad kõiki teisi oma hädades. Vaata, et sa ei ürita põgeneda oma unistuste maailma. Katsu parem teha trenni, see aitab melanhooliast üle saada.

 

 

Töö ja raha

Märtsis tunned sa lihtsalt igavust. Sul on tunne, et sa tead kõike ja oled kõike juba teinud, sul puudub motivatsioon ja sa ei viitsi enam isegi hommikuti tööle minna. Aga omalt poolt ei võta sa ka midagi ette, et olukorda paremaks muuta. Pead sa ootama, kuni olukord muutub? Või vahetama töökohta? Sul ei ole vastust nendele küsimustele ja selle tõttu eelistad sa pigem unistada. Parem oleks, kui sa otsiksid vastuseid. Aprill sunnib sind selleks. 

 

Pere ja sõbrad

Kodus ei veeda sa just palju aega märtsis ja oma kaaslase jätad sa täiesti hooletusse. Tema on see, kes peab tegema ära kõik kodused tööd. Ja see muudab koduse õhkkonna pingeliseks. Eriti siis, kui teil on lapsi. Niipea, kui võimalus avaneb, eelistad sa olla oma sõpradega. Ja jällegi tekitab see paksu pahandust su perega. Kui sa oled vallaline, võid sa muidugi teha, mida süda soovib. 

Kommentaare ei ole