{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaalude märtsikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash / Markus Spiske

 

 Kokkuvõte

Märtsikuu tuleb sündmusterikas. Töö juures on ees ootamas kiired ajad. Sa võid saada väga hea pakkumise. Ja äratad kadedust. Aga tänu sellele pead sa tegelema ka rohkem oma tööasjadega ja sul jääb vähem aega kodus viibimiseks.

 

Armastus

Kõik läheb hästi. Vähemalt sa ise arvad nii. Tuues ettekäändeks, et sa tunned oma elukaaslast juba nii kaua, ei viitsi sa isegi oma suhte pärast vaeva näha ning keskendud oma tööasjadele. Selline asi võib aga tekitada pingeid koduseinte vahel. Katsu midagi ette võtta, kui sa ei taha, et olukord hullemaks läheb. 

 

Tervis

Tööalane elu võtab kogu su vaba aja ära märtsis. Sa oled väga heas vormis ning jõuad igale poole. Jälgi ainult paremini, mida sa sööd. Kui sa tunned stressi, katsu leida vahendeid, mis aitavad sul pingeid maandada. 

 

 

Töö ja raha

Töö juures on sind ees ootamas väga kiired ajad. Väga palju häid võimalusi on tekkimas sinu jaoks ja sa jõuad kõigega tegeleda. Aga sa pole ainus, kes seda uut ametiposti endale ihkab. Konkurents on suur. Sa pead olema selle tõttu hea diplomaat ning kasutama kavalust selleks, et oma tahtmist saada. Ära ainult alahinda neid, kes on sama ambitsioonikad, kui sina. 

 

Pere ja sõbrad

Sõpradega suhtlemiseks ei jää sul eriti aega. Sa jätad kõik hooletusse, sest su ametialane elu võtab kogu su vaba aja. Kui su sõbrad sinust aru saavad ning sind mõistavad, siis perega on teine lugu. Hoolitse selle eest, et olukord hullemaks ei muutu. 

Kommentaare ei ole