{ads}

HIDE

Viimased

latest

Neitsi märtsikuu horoskoop

Foto : u...

Foto : unsplash /Liza Golyarchuk

 

 Kokkuvõte

Märtsikuu peaks tulema sinu jaoks väga hea. Nii nagu veebruaris, oled sa hõivatud oma tööasjadega. See aga ei takista sul sugugi oma isiklikku elu nautimast. Mis puutub tervisesse, siis võid sa tunda kerget väsimust.

 

Armastus

Sa oled väga tähelepanelik ja hooliv oma elukaaslase vastu. Sa võid mõnikord tunda end üksi ja tunda, et su pingutused on ühepoolsed. Ära tee liiga rutakaid järeldusi. Võib-olla su elukaaslane lihtsalt pole võimeline vastama sulle samaga, kuna teil on erinev kasvatus. Ära hakka arvama kohe, et kõik on läbi teie vahel. Mis puutub vallalistesse, siis võib suur armastus su ellu tulla märtsis ja koputada su uksele. Kui märtsis aga seda ei juhtu, pead sa kannatama kuni aprillini.

 

Tervis

Kuna sa annad endast kogu aeg kõik töö juures ja ei võta endale puhkust, siis loomulikult varem või hiljem väsid sa ära. Su keha vajab puhkust. Võta aeg maha ja ära jäta ennast hooletusse. Rahune maha, sinu tööelu see ei häiri. Aga katsu vigadest õppida ning ära kurna ennast ära. 

 

 

Töö ja raha

Märts toob sulle häid uudiseid ja tuleb igati hea kuu. Sa oled ambitsioonikas ja julged suuremaid plaane teha. Sa oled ettevõtlik ning algatusvõimeline. Sind hinnatakse ja sa suudad lahendada keerulisemadki probleemid. Kahjuks äratab sinu hea edu teistes kadedust. Sind see aga ei häiri ja sa lähed julgelt edasi. Kui sa aga otsid tööd, siis tõenäoliselt just märtsis leiad sa endale sobiva töökoha. 

 

Pere ja sõbrad

Kuna töö su täiesti ära väsitab, siis väldid sa sõpradega väljas käimist. Ainult laste ja elukaaslasega leiad sa aega koos olla. 

Kommentaare ei ole