{ads}

HIDE

Viimased

latest

Lõvi märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Curro D

Kokkuvõte

Pluuto tekitab natuke pahandust ja sellepärast ei tule märts sinu jaoks kõige parem, eriti selles, mis puutub armastusse. Töö juures on liiga palju rutiini ja üksluisust. Mis puutub aga tervisesse, siis ei ole sul midagi tõsist vaja karta. Ja see ongi ju kõige tähtsam, kas pole? 


Armastus

Kui sa oled oma elukaaslast petnud ja ta on seda teada saanud, siis tõenäoliselt tuleb sul kanda vastutust oma tegude eest. Tunnista süüd ja ole alandlik. Aga kas see tiiva ripsutamine pole märguandeks, et su suhe on läbi saamas? Mis puutub vallalistesse, siis võib juhtuda, et mõned kohtumised tekivad aga neil pole pikemat tulevikku. Sa pead sellise olukorraga leppima veel mõnda aega. Kas see pole parem, kui mitte midagi? Pole kindel, et sa sellega nõus oled. Aga ära lange liiga suurde masendusse.

 

 


Tervis

Kui tervis on hea, siis on kõik korras. Ja see ongi sinu märtsikuu deviisiks, mis ei tule sinu jaoks just kõige parem, me oleme sinuga selles suhtes ühel nõul. Psühholoogiliselt oled sa natuke löödud aga keha on sul tugev. Katsu tegeleda joogaga või mediteeri. See võib sulle avada ka uusi perspektiive.


Töö ja raha

Nii nagu eelmisel kuul, ei mõtle sa eriti oma tööasjade peale hetkel. Sa teed oma tööd kohusetundlikult aga su mõtted ja süda on mujal. Sa lepid olukorraga ja teed nii vähe, kui vaja. Vaata, et selline suhtumine sulle probleeme kaasa ei too. Sa ei saa lõpmatult nii käituda. Katsu ikka midagi ära ka teha ja otsi häid külgi oma töö juures. Mis puutub rahaasjadesse, siis ole kannatlik ja ära kuluta liiga palju.


Pere ja sõbrad

Isegi, kui sul puudub motivatsioon, siis sunnid sa end välja minema, käima külas ja veetma aega sõpradega. See aitab sul pead tuulutada ning aitab naeratust tagasi leida. Kui sul on aga suhteprobleeme, võid sa kaotada mõned oma sõbrad.

Kommentaare ei ole