{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vähi märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Francesco Gallarotti

Kokkuvõte

Sa oled praegu planeetide lemmik ja märtsikuu peaks tulema sinu jaoks iga külje pealt väga hea. Töö juures peaksid sa saama häid uudiseid, eraelu on pilvitu (vähemalt praegu). Ja et neid kõiki häid uudiseid ilusti kõige ilusamasse paberisse pakkida, lisame ka juurde, et su tervis on märtsis väga hea. 


Armastus

Juba mõnda aega on pinged oma paarisuhtes. Aga selle asemel, et härjal sarvist haarata ja oma probleemidega tegeleda, oled sa teinud nagu ei näeks sa midagi ja katsunud endale sisendada, et see kõik läheb kord mööda. Nii ei teki su ellu muidugi probleeme aga sa tead oma sisemuses, et varem või hiljem tuleb sul oma probleemidega tegeleda. Naudi praegust hetke aga arvesta sellega, et juba järgmisel kuul pead sa vastutuskoorma oma õlgadele võtma.

 

 


Tervis

Märtsis on su tervis väga hea. Ja sa teed kõik, et see nii jääks. Sa tead, et sul on vaja jõudu selleks, et oma tööalaseid unistusi ellu viia. Sa jälgid paremini oma toitumist, kehakaalu, eluviise ja suudad oma stressi paremini kontrolli all hoida. Vaata, et see ainult kinnisideeks ei muutuks. Kui sa tahad liiga palju teha, võib tulemus olla vastupidine.


Töö

Kas sa otsid endale töökohta? Ära kaota siis julgust, märtsikuu peaks sulle tooma just sellise tööpakkumise, mida sa oled otsinud. Praegu tundub küll, et juba õige varsti kirjutad sa oma töölepingule alla, mis tekitab kadedust nii mõneski inimeses. Teiste jaoks tuleb aga märts üsna töökas ja kiire kuu. Mis puutub rahaasjadesse, siis tuleb sul kannatlikkust varuda, kui sa häid uudiseid tahad. 

 

Pere ja sõbrad

Võib-olla rikub üks arusaamatus sõbraga sinu suhte temaga ära. Omakasu tõttu võivad riiud alguse saada. See võib sind tulla sinu jaoks väga suure üllatusena, kui sa näed, kui halvad kavatsused ühel inimesel olla võivad, keda sa seni pimesi usaldasid. See teeb sulle haiget. Õnneks ei ole sa üksi ja võid kindel olla oma lähedaste toetusele (elukaaslane, vanemad...), kes oskavad sulle head nõu anda ning leida kõige paremat lahendust. Kuidas ka ei ole, edaspidi sa enam tänu sellele vahejuhtumile enam nii naiivne ei ole. 

Kommentaare ei ole