{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kaksikute märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash /Cathal Mac an Bheatha

Kokkuvõte

Jupiter valitseb märtsikuus sinu astroloogilises taevas ja tänu sellele tuleb see kuu sinu jaoks sündmusterohke. Võib-olla isegi liiga tihe. Jaanuaris ja veebruaris oli sul aega oma elu üle järele mõtelda ning analüüsida kõike enda ümber toimuvat, nüüd on käes aeg tegutsemiseks. Sa käärid käised üles ja haarad härjal sarvist. Julgelt ja otsusekindlalt.

 

Armastus

Kas armastus tuleb sinu ellu märtsikuus? Ilmselt mitte. Mis puutub armastusse, siis märtsis lõpetavad paljud Kaksikud oma suhte üldse ära, kui see on liiga koormavaks muutunud. Märtsis otsustad sa oma elus teha uue alguse. Kas sa muide ei teinud sellega juba algust eelmisel kuul? Seega, mis puutub armastusse, siis on see igati loogiline järg sellele, mille sa eelmisel kuul paika panid. See võib enda alla hõlmata kolimist jne.

 

 

Tervis

Tervis on sul üsna hea märtsikuus. Hoolimata kõikidest probleemidest on su vaim tugev. Sa oled otsustanud pöörata oma elus uue lehekülje. Tulevik on sinu jaoks paljutõotav ja see meeldib sulle. Ära unusta sporti teha ja palju liikuda. Selleks, et oma peas ja mõtetes korda luua, on sul vaja trenni teha ja palju looduses käia.

 

Töö ja raha

Alles hiljuti mõtlesid sa oma tuleviku üle. See aeg on nüüd möödas. Märtsis hakkad sa tegutsema ja häid võimalusi otsima. Kui sa oled otsustanud leida paremat töökohta, siis on aeg selleks väga hea. Kõiki neid, kes on tööotsingutel, saadab hea edu. Sa võid minna ka ülemustega rääkima ning võib juhtuda, et ühise arutluse käigus leiate te kokkuleppe, mis sobib kõigile. Mõned muutused leiavad märtsis aset. Hoia oma raha, praegu pole õige aeg suuremate kulutuste tegemiseks.


Pere

Sa tahad käia väljas ja kohtuda teiste inimestega. Nii vanade, kui uute sõpradega. Sa tahad luua uusi tutvusi. Sul ei ole võib-olla eriti palju aega märtsis oma perega koos olemiseks. Kui sul on aga lapsi, siis leiad sa nende jaoks muidugi võimalusi ühisteks tegemisteks. Ja imestad, kui ruttu nad kasvavad. 


Kommentaare ei ole