{ads}

HIDE

Viimased

latest

Sõnni märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Maarten van den Heudel

Kokkuvõte

Märtsikuu tuleb sinu jaoks pigem keeruline. Seega varu kannatlikkust. Võib-olla valmistab su eraelu sulle pettumust, võib-olla teevad südameasjad haiget, võib-olla tekivad probleemid töö juures. Lepi olukorraga ja ära süüdista kõiges ennast. Õnneks on su tervis paranemas. Aasta alguses oli sul terviseprobleeme, nüüd on see kõik möödas ja kevade saabudes oled sa heas vormis. 

 

Armastus 

Kas armastus tuleb kevadel su ellu? See pole päris kindel. Kui sa oled hiljuti kellegagi kohtunud, siis väga suure tõenäosusega ei jää see suhe kestma. Sa avastad asju teise inimese juures, mis sulle ei meeldi ja millega sa rahul ei ole. Vallalised peavad kannatlikkust varuma. Need aga, kes elavad paarisuhtes, võivad tunda soovi minna kahekesi puhkama. 

 

 

Tervis

Aasta alguses muretsesid sa liiga palju oma tervise pärast. Märtsi keskel aga on see kõik minevik. Sa saad tagasi oma hea vormis ja võid rahulikult elu nautida. Vaata ainult, et sa end ära ei kurna. Tee sporti mõõdukalt ja jälgi paremini, mida sa sööd. 

 

Töö ja raha

Töö juures on kiired ajad tulemas. Sa pead ainult lahendama ühe arusaamatuse, mis võib tekkida töö juures ja mis rikub õhkkonda. Selleks pead sa jääma diplomaatiliseks ning olema kannatlikum. Ära jää üksi oma nurka ja kutsu parem töökaaslasi appi. Nad oskavad sulle vajalikku nõu anda. Mis puutub rahaasjadesse, siis ei ole midagi uut tulemas. Alles aprillis tulevad head uudised. Varu veel kannatlikkust.

 

Pere ja sõbrad

Üksinduse üle sul sellel kuul kurta ei ole vaja. Sa tahad väljas käia, veeta oma aega sõpradega, luua uusi tutvusi ning nautida elu. Õnneks ei hakka sa heade asjadega liialdama. 

Kommentaare ei ole