{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kalade märtsikuu horoskoop

  ...

 

Foto : unsplash / Bill Fairs

Kokkuvõte

Ilus ja sündmuterohke märtsikuu on sind ees ootamas. Nii armastuses, kui töö juures peaksid sa saama häid uudiseid. Sa võid selle aasta algusega päris rahul olla. Sinu elus läheb kõik hästi. Mida paremat tahta? Vaata ainult ette, et sa liiga palju kadedust ei tekita.

 

Armastus

Märtsikuus on õhus armastust, selles pole kahtlustki. Oled sa siis vallaline või juba paarisuhtes. Sa tahad armastada ja olla armastatud. Kõik läheb hästi. Hoia siiski jalgu maa peal ja ära ole muutu liiga maiaks. Kui sa oled aga juba kellegagi koos, siis tahad sa võib-olla uudsust. Sa oled ettevõtlik ja leiad võimalusi, mille abil oma suhet paremaks ning värskemaks muuta. Kui sa ei vali selleks vahendiks mõnda kõrvalsuhet. Kui sa langetad teise valiku, siis võid sa oma elu ainult keeruliseks muuta. Sind on hoiatatud.

 

Tervis

Üldiselt oled sa heas vormis märtsikuu jooksul. Võib-olla ainult väikesed terviseprobleemid tekitavad muret aga mitte midagi tõsist. Muidugi see ärritab sind ja muidugi on sul kõrini aga õnneks möödub see ruttu. Kõik kaob sama ruttu, kui algas. Tingimusel, et sa kuulad oma keha ja ei kurna ennast ära. Jälgi paremini, mida sa sööd ja motiveeri ennast, et sporti teha.

 

 

Töö ja raha

Märts peaks tooma sulle häid uudiseid nii töö- kui rahaasjades. Sa ei märkagi, kuidas päevad mööduvad, sest sa oled oma tööasjade ja eraeluga niivõrd hõivatud. Sa hoiad eemale konfliktsetest olukordadest ning sisemistest probleemidest kolleegide vahel. 


Pere ja sõbrad

Märtsikuus ei käi sa tihti väljas. Sa oled hõivatud oma tööga ja eelistad veeta kogu oma vaba aja perega. Sulle meeldib rohkem olla kodus rahulikult. Kui sa oled aga vallaline, siis peaksid sa siiski pingutama ja veetma rohkem aega sõpradega. 

Kommentaare ei ole