{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop: pühapäev, 27. veebruar

  Foto : unsplash / Jasmin Junger Jäär Armastus. El...

 

Foto : unsplash / Jasmin Junger

Jäär

Armastus. Elukaaslane valmistab sulle täna tõsist pettumust, katsu üle olla ja ära võta nii südamesse kõike. Töö. Sa tunned suuremat tööstressi viimasel ajal. tervis. Mitte midagi märkimisväärset, sa oled heas vormis, väsimuse üle ei tohiks kurta. Leia võimalusi, kuidas pingeid maandada.Raha. Praegune kontekst ei ole kõige parem suuremate tehingute sooritamiseks.

Väike nõuanne: mediteeri! See aitab sul oma mõtetes korda luua ning leida hingerahu

Õnnenumber: 227


Sõnn

Armastus. Sa ei tea ise ka hetkel, mida sa õieti tahad. Sul on tunne, et su praegune elu ei vasta su ootustele ja lootustele. Töö. Pinged kolleegidega võivad tekkida. Tervis. Ära unusta tervislikumalt elada ja kontrollida paremini oma stressi. Raha. Tegutse targalt.

Väike nõuanne: ära ole nii jonnakas ja kangekaelne, näita parem välja, et sa hoolid

Õnnenumber: 204


Kaksikud

Armastus. Võib öelda, et su elus on olnud ilusamaid aegu. Töö. Ära võta ühtegi otsust liiga kergekäeliselt vastu, sa võid seda hiljem teravalt kahetseda. Tervis. Ole kannatlik ja kõik saab korda. Raha. Pea oma eelarvest kinni.

Väike nõuanne: õpi ükskord oma vigadest

Õnnenumber: 432


Vähk

Armastus. Praegused ajad ei ole kõige paremad, liiga palju pingeid ja arusaamatusi on õhus. Töö. Mõned raskused võivad tekkida ka selles valdkonnas. Tervis. Üldiselt peaksid sa olema heas vormis. Raha. Mõtle rohkem oma tuleviku peale ja ära kuluta liiga palju.

Väike nõuanne: ära lase muredel ja mustadel mõtetel end maha murda

Õnnenumber: 677

 

 


Lõvi

Armastus. Räägi oma kaaslasega sellest, mis sind rahutuks teeb. Töö. Võib juhtuda, et täna satud sa üsna kummalisse olukorda. Tervis. Su organism ei ole hetkel kõige tugevam, jälgi paremini oma toitumist. Raha. Ole ettevaatlikum ja ratsionaalsem. 

Väike nõuanne: ära unusta, et sa saad iga hetk valida seda, mille peale sa mõtled. Mõtle rohkem sellele, mis teeb hingele pai.

Õnnenumber: 265


Neitsi

Armastus. Veenus aitab sul muuta oma paarisuhet paremaks. Töö. Ära muutu liiga hajameelseks. Tervis. Tee hingemisharjutusi, see aitab stressi maandada. Raha. Katsu kokkuhoidlikumalt elada. 

Väike nõuanne: ära lase muretsemisel oma päeva rikkuda

Õnnenumber: 754


Kaalud

Armastus. Ära pea nii pikka viha. Eksimine on inimlik. Töö. Ole rõõmus ja ära võta kõike nii isiklikult, mida sa kuuled. Tervis. Vaata, et sa oma tervist ära ei kurna, katsu süüa tervislikumat toitu. Raha. Ole säästlikum.

Väike nõuanne: ära ole liiga närviline

Õnnenumber: 940


Skorpion

Armastus. Sa oled natuke pettunud oma elus hetkel. Töö. Õhkkond on liiga pingeline, ära tee midagi, mis muudaks olukorda hullemaks. Tervis. Juba mõne päeva pärast peaksid sa end paremini tundma. Raha. Ära ela üle oma võimete.

Väike nõuanne: ära suru iga hinna eest oma arvamust peale

Õnnenumber: 224

 

 


Ambur

Armastus. Väljenda oma soove selgemini, kui sa tahad, et teised sinust aru saaksid. Töö. Liiga ebakindel aeg on hetke, mõned probleemid võivad tekkida. Tervis. Söömine aitab sul enesetunnet parandada. Õnneks on selle jaoks ka teisi võimalusi olemas. Raha. Ära tegele kahtlaste tehingutega, sa võid liiga palju kaotada.

Väike nõuanne: ära tee kogu aeg etteheiteid

Õnnenumber: 539


Kaljukits

Armastus. Sa lootsid enamat ja tunned kerget pettumust südamepõhjas. Töö. Õhkkond on pingelisem ja sellega kaasnevad paratamatult igasugused probleemid. Pea vastu. Tervis. Õnneks tervis sulle probleeme ei tekita. Raha. Sa oled hakanud rohkem kulutama, selle asemel, et kokkuhoidlikumalt elada. 

Väike nõuanne: vaata alati päikese poole, siis jäävad varjud selja taha

Õnnenumber: 899


Veevalaja

Armastus. Su suhe ei muutu paremaks, kui te ei õpi omavahel rääkima. Töö. Sul on liiga suur töökoormus ja sul puudub aeg, et kõike ära teha, mida sa tahaksid. Tervis. Sa võid tunda suuremat väsimust. Raha. Ole ettevaatlikum.

Väike nõuanne: kuula rohkem enda südant

Õnnenumber: 964


Kalad

Armastus. Ole siiras ja vahetu, selle asemel, et mängida kassi ja hiirt. Töö. Keegi võib sulle kaikaid kodaratesse loopida. Tervis. Ära kurna ennast ära. Raha. Vaata, et su otsused sulle kalliks maksma ei lähe.

Väike nõuanne: ära muretse asjade pärast, mida sa nagunii muuta ei saa, keskendu parem sellele, mis sõltub sinu tahtest. 

Õnnenumber: 907


Kommentaare ei ole