{ads}

HIDE

Viimased

latest

Kuidas vabaneda kulmude vahelisest kortsust? 3 väga tõhusat nippi

  Foto : unsplash /Viva Luna Studios  Kulmude vaheline korts...

 

Foto : unsplash /Viva Luna Studios

 Kulmude vaheline korts võib tekkida nii noortel, kui vanematel inimestel. Tegemist on sellise kortsuga, mis tekib rohkem miimika, kui vanuse tõttu. Jah, me räägime kuulsast kurjusekortsust, mille tekitajaks on näireks liiga stressirohke elu ja mis aastatega ainult süveneb. 


3 soovitust, mis aitavad vabaneda kurjusekortsust

Loomulikult on võimalik kulmude vahelisest kortsust vabaneda tänu ilusüstile. Paljudel puudub aga selle jaoks tahtmine ning soov, vähemalt mitte kohe. Ja sellepärast ongi hea kasutada ka teisi vahendeid. 

 

 

Esimene soovitus oleks proovida näofitnessi. Selle jaoks tuleb asetada sõrmed ninajuurele kulmude kohale ja tõmmata kulmud võimalikult laiali. Proovi järgi. Regulaarsel harjutamisel (1 - 2 korda päevas mitme minuti jooksul) annab see häid tulemusi. Selleks, et nahka pehmemaks muuta, võid sa kasutada mandliõli näiteks. 

Teine soovitus on masseerida oma nägu. Selle jaoks võid sa proovida näiteks jade massaažirulli, millega masseerimine aitab parandada naha verevarustust ning rahustab nahka. 

Kolmas soovitus on niisutada rohkem kulmude vahelist piirkonda. Vali selline kreem, mis sisaldab hüaluroonhapet ning kreemita oma nahka igal hommikul ja õhtul, masseerides korralikult kulmude vahelist kortsu. 

Kommentaare ei ole