{ads}

HIDE

Viimased

latest

Naine, kelle mees teda pettis, kirjutas mehe armukesele kirja

  Melanie, kelle mees teda pettis, kirjutas tabava kirja oma mehe armukesele: "Ma tänan sind, Jennife...

 

Melanie, kelle mees teda pettis, kirjutas tabava kirja oma mehe armukesele:


"Ma tänan sind, Jennifer!

Selle eest, et sa jätsid oma hambajäljed mu mehe rinnale eile õhtul! 

Ma kohe tõesti tänan sind kogu südamest! Sul pole aimugi, millisest õudusunenäost sa meid päästad - mind ja mu lapsi, ma pean silmas. Vastutasuks ma kingin sulle oma mehe ja kui sa oled nõus ta vastu võtma, siis siin on sulle edaspidiseks mõned reeglid, millega sa pead arvestama:

1. Sa pead rahaliselt teda toetama

Otse loomulikult tuleb sul sellega arvestada, sest meil on kaks last (aga sa tead seda juba, eks ole?) ja kuna ma olen olnud juba 12 aastat koduperenaine, sest härra eelistas, et ma jään lastega koju, selle asemel, et tööle minna, siis ei jää sinul ja mu mehel muud üle, kui kanda üle iga kuu mu lastele ja mulle elatisraha. Seega - unusta oma isiklik raha, mis ainult sulle kuulub, edaspidi on see minu oma! 


2. Sa pead ta peast jalatallani riidesse panema

Sest kui ma avastasin sinu võluvad hambajäljed oma mehe rinnalt, kui ta duÅ¡i alt tuli, olid tema riided kadunud otsekui võluväel! Seega jõuab ta sinuni peaaegu (hea õnne korral) alasti ja sa võid teda riietada täpselt nii, nagu sulle meeldib. Lase oma kujutlusvõimel lennata, osta talle näiteks koerarihm, nah liibuvad püksid või lihtsalt bokserid. 
 
 
 


3. Edaspidi lepi sellega, et igal nädalavahetusel sa teda ei näe, sest ta peab oma isarolli mängima ja suhtlema oma lastega

Ent, kuna ta avalikult (mitme inimese ees, muuseas) väitis, et sa oled ainult joodikust lits ja lollakas, keda ta kohtas kuskil urkas, siis need visiidid - edaspidi piiratud ja järelvalve all - jäävad sinu jaoks täiesti keelatuks. Sest minu laste turvalisus on mängus ja see on minu jaoks oluline.


4. Ära ootagi, et ta sind seksuaalselt rahuldama hakkaks

 Alates sellest ajast, kui ta seljavigastuse sai - sellest on juba üle nelja aasta - ei olegi ta enam nii hea voodis, kui paistab. Kahju kohe sinust, sest ta oli tõesti suurepärane ja me tegime seda KOGU AEG ja mitu korda päevas! Muuseas, peale mitmeid katseid ma võin sulle kinnitada, et seda vigastust välja ravida on võimatu ja sa pead lihtsalt sellega leppima.


5. Sa ei saa teda mulle tagasi saata

Sest nagunii ma ei taha teda. Sellest hetkest alates, kui ta sind puudutas, tõmbas ta kriipsu peale oma perele ja parimale abikaasale, keda ta omada võis. Olgem ausad, sina ei küüni kunagi minu tasemele ja sellepärast ei tee tema sina ega sina teda kunagi õnnelikuks!
 
 


6. Ta hakkab sind süüdistama oma pere lõhkumises

Ja ta on juba alustanud, sest ta tunnistas mulle pisarsilmil, et sina oleksid tahtnud, et ma teile peale oleksin sattunud, kui te voodis olite. Ja muuseas ta oli nii vihane sellepärast, mis sa olid ütelnud, et ta pärast ise vabandas, kui ma olin teda löönud. Jah, ma tean kui halb on vägivald ja isegi, kui see oli minu jaoks esimene kord kedagi lüüa, siis ei kahetse ma seda, mida ma tegin (või vähemalt kahetsen seda, et ma allapoole ei sihtinud).


7. Järgnev punkt pole just reegel vaid sõbralik nõuanne 

Võta teadmiseks, et ma teen kõik, mis minu võimuses, et ta saaks aru, millise teoga ta on hakkama saanud ja et ta hakkaks sind vihkama, sest edaspidi pakub mulle lausa lõbu teha sulle täpselt sama palju haiget, kui sina tegid mulle ja mu lastele! Ma veetsin 12 aastat oma elust tema kõrval ja ma tunnen teda palju paremini, kui keegi teine. Sellepärast, võta seda arvesse ja ära usalda enam teda. Ja kui kogu see kiri paneb sind kulmu kergitama, siis ära unusta, et mul on täielik õigus seda sulle öelda. 

Seega aitäh, joodikust lits ja lollakas Jennifer või kes sa oled, nagu mu mees sind kirjeldas mulle! Sina, see naine, keda ta kuskil urkas kohtas ja kes jättis tema rinnale hambajäljed eile õhtul. Aitäh sulle, et sa mulle tõestasid, et 12 aastat abielu ja kaks last ei tähenda midagi sinu silmis. Ma plaksutan sulle käsi ja ütlen, et sa oled võitnud. Mu MEES ON NÜÜD TÄIESTI SINU OMA!


 

Kommentaare ei ole