{ads}

HIDE

Viimased

latest

Päevahoroskoop : esmaspäev, 28. veebruar

  Foto : unsplash /Nazym Jumadilova ...

 

Foto : unsplash /Nazym Jumadilova


Jäär

Armastus. Liiga palju pingeid on õhus, liiga palju teineteisest möödarääkimisi. Ära väsita ennast liiga palju, mõtle rohkem sellele, mis tõesti loeb ja on tähtis. Töö. Aeg on atra seada. Millised on sinu tulevikuplaanid ja eesmärgid? Tervis. Sa oled närviline, magad halvasti ja sööd liiga palju. Raha. Ole ettevaatlik ja arukas.

Väike nõuanne:  aita alati oma sõpru võimaluse korral

Õnnenumber: 908


Sõnn

Armastus. Katsu olla parem nende vastu, kes on sulle kallid. Kuula ära ka nende soovid ja vajadused. Töö. Head võimalused võivad täna tekkida. Tervis. Sa oled väsinud ja vajad puhkust. Raha. Ära muretse oma rahaasjade pärast, varsti saab kõik korda.

Väike nõuanne: ära väsita end muretsemisega asjade pärast, mida sa muuta ei saa

Õnnenumber: 932


Kaksikud

Armastus. Sa võid olla täna väga armastusväärne ja hea, kui sa ainult ise tahad. Töö. Sa tahad uusi väljakutseid ja ennast proovile panna. Tervis. Praegusel ajal ei tohiks sul terviseprobleeme olla. Raha. Ole rahulik, planeetide seis on väga hea praegu, juba täna võid sa saada väga häid uudiseid.

Väike nõuanne: ära tee liiga rutakaid otsuseid, mida sa hiljem kahetseda võid

Õnnenumber: 275

 

Vähk

Armastus. Üks inimene sinu minevikust võib välja ilmuda ja lüüa kõik su plaanid segi. Töö. Tänane päev ei tule just kõige parem. Tervis. Ära kurna ennast ära, katsu rohkem oma tervise eest hoolitseda. Raha. Kõik läheb hästi.

Väike nõuanne: ära muretse nii palju

Õnnenumber: 373

 

 

 

Lõvi

Armastus. Kui sa annad endast kõik ja sellest ei piisa, siis ei ole see õige inimene. Töö. Ära ole nii autoritaarne ja kangekaelne. Tervis. Sa oled väsinud, ära unusta rohkem vett juua ja puhata. Raha. Sa oled ettenägelik ja tänu sellele ei tohiks sul probleeme tekkida.

Väike nõuanne: ära riku oma tervist liigse muretsemisega

Õnnenumber: 403


Neitsi

Armastus. Sa tunned vajadust suurema läheduse järele. Töö. Täna on sind tavaline ja rahulik tööpäev ees ootamas. Tervis. Toitu tervislikumalt. Raha. Pea kinni oma eelarvest ja ära kuluta rohkem, kui vaja.

Väike nõuanne: ära mõtle selle peale, mis halvasti on. Ümbritse end rõõmsameelsete inimestega ja ära vaata varjude poole

Õnnenumber: 552


Kaalud

Armastus. Ära anna katteta lubadusi. Töö. Midagi erakordset täna juhtud ei tohiks. Tervis. Sa magad halvasti ja tunned suuremat väsimust. Võta midagi ette, mis aitaks sul pingeid maandada. Raha. Praegusel hetkel on sul väga head väljavaated.

Väike nõuanne: vali paremini oma mõtteid

Õnnenumber: 215

 

Skorpion

Armastus. Võimalik, et su mõtted on ühe inimese juures, kes on sinust oluliselt vanem või noorem. Töö. Ära näe kõiges halba. Tervis. Ära kurna oma organismi ära, vali paremini, mida sa sööd. Raha. Erakordselt hea rahaõnn saadab sind täna.

Väike nõuanne: iga väiksemgi samm viib sind eesmärgile lähemale

Õnnenumber: 311

 

 

 

Ambur

Armastus. Sa kaalud hetkel pluss- ja miinuspunkte oma elus ning võtad õhtul ühe tähtsa otsuse vastu. Töö. Töö juures valitsev õhkkond pole kõige parem. Tervis. Sa ei tunne ennast hästi ja vajad puhkust. Hoia oma närve. Raha. Juba varsti hakkavad su rahaasjad paranema.

Väike nõuanne:  ära kaota lootust ega julgust

Õnnenumber: 525


Kaljukits

Armastus. Ära otsi oma ellu meelelahutust. Hind selle eest võib liiga kõrge olla. Töö. Täna leiad sa väga häid ideid, mida sa saad kohe ellu rakendada. Tervis. Praegusel perioodil peaksid sa rohkem enda tervise eest hoolitsema. Raha. Tõenäoliselt pole muretsemiseks põhjust.

Väike nõuanne: ära tee midagi kiirustades ja katsu paremini keskenduda

Õnnenumber: 413


Veevalaja

Armastus. Tänane päev peaks tulema sündmusterohke. Töö. Hoolimata probleemidest ei kaota sa oma rõõmsat tuju. Tervis. Hoia ennast rohkem. Raha. Probleeme ei tohiks tekkida, haara õigel ajal headest võimalustest kinni.

Väike nõuanne: naeratusel on väga tugev jõud

Õnnenumber: 775


Kalad

Armastus. Praegusel hetkel vajad sa rahu ja üksmeelt. Hoia pinged oma kodust eemal. Töö. See aasta peaks sulle tooma väga häid uudiseid. Tervis. Ära unusta sporti teha. Raha. Organiseeri paremini oma rahaasju.

Väike nõuanne: ära kaota oma hingerahu

Õnnenumber: 957





Kommentaare ei ole