{ads}

HIDE

Viimased

latest

Vaata, mida sa pead sööma selleks, et kaal kiiremini langema hakkaks

  Foto : unsplash / engin akyurt Tegemist on väga lihtsa nip...

 

Foto : unsplash / engin akyurt

Tegemist on väga lihtsa nipiga, mis aitab sul kaalust alla saada ilma ennast näljutamata ning sobib kõigile. 

Kõik teavad, selleks, et kaalust alla saada, tuleb muuta oma toitumisharjumusi. Kui kõige paremini aitab rasvu põletada just spordi tegemine ning liikumine, siis selleks, et kaal hakkaks tõesti langema, on vaja muuta just oma toitumist. 

Ja selle jaoks ei pea sa hakkama ennast näljutama päevade kaupa, sa pead lihtsalt sööma rohkem selliseid toite, mis aitavad sul ülekaalust vabaneda. Näiteks, kui sa hakkad sööma iga päev 30 grammi kiudaineid, hakkab su kaal kiiremini langema. Ja seda isegi juhul, kui sa ei tee teisi muutusi oma toitumises. Seega sobib see absoluutselt kõikidele. 

 

 


Kas tõesti kiudainete söömine aitab kaalust alla saada? 

Selle kohta viidi läbi uurimistöö, mille käigus jaotati osavõtjad kahte gruppi: esimesel grupil paluti süüa iga päev rohkem kiudaineid, samal ajal, kui teine grupp jälgis Ameerika Südameühingu toitumiskava. 

Tulemused olid järgmised: esimene grupp oli kaotanud peaaegu sama palju kaalu, kui teine grupp (esimene grupp 2,1 kg ja teine grupp 2,7 kg). Ja see näitabki, et piisav kiudainete söömine aitab kiiremini kaalust alla saada. Kiudained parandavad nimelt seedimist, soodustavad toksiinide ja mürkainete väljutamist hoiavad kõhtu kauem täis. Seega, kui sa tahad kaalust alla saada, söö rohkem aedvilju ja täisteravilju.

Kommentaare ei ole