{ads}

HIDE

Viimased

latest

Tiiger

Foto : ...

Foto : unsplash / Andy Holmes

 

 Sa pead valiku tegema. Kõik sündmused, mis sellel aastal aset leiavad, ei ole sinu jaoks kasulikud, õnneks aga sa oled piisavalt diplomaatiline ja oskad kohaneda iga olukorraga. See aasta tuleb palju harmoonilisem, kui see sulle võib tunduda. Ole siiski ettevaatlik ja ära sulge ennast oma kuldlossi niipea, kui probleemid peaksid tekkima. Haara selle asemel huvitavatest võimalustest kinni, mis töö juures tekivad. 

  • Armastus

Sa tunned suurt soovi iseseisva elu järele aga kardad teisele inimesele haiget teha. Sellises õhkkonnas ei lähe asjad alati nii nagu sa sooviksid ja kõik ei ole väga kerge, sellepärast kuula rohkem oma südant, tema ütleb sulle, mida sa edasi peaksid tegema. Õnneks oskad sa suuri vaidluseid ära hoida.

 

 

  • Töö

Sa oskad kohaneda uute olukordadega ning oled entusiastlik ja rõõmus. Selline hoiak tuleb sulle kasuks ning sa saad ametikõrgenduse, mis vastab su ootustele. Aasta keskel ja lõpus pead sa aga tempot maha võtma ja jääma rahulikuks, eriti ülemustega suheldes.

  • Raha
Rahaasjad on sellel aastal nii ja naa aga kokkuvõttes peaksid su sissetulekud hakkama vaikselt kasvama. Sa oled ise pigem säästev, mõnikord isegi liiga kokkuhoidev oma lähedaste arvates. Teistel hetkedel aga naudid sa elu ja ei loe raha. Kuldse kesktee leidmises peitubki sinu jõud.

Kommentaare ei ole