{ads}

HIDE

Viimased

latest

Jänes (Kass)

  Foto ...

 

Foto : unsplash / Nick Karvounis

 Tiigriaasta tuleb sinu jaoks kaunis keskmine. Sellel aastal mõtled sa mitmel korral sügavalt oma elu üle järele. Valva oma rahaasju paremini. Õnneks aasta esimesel poolel oskad sa olla kokkuhoidlik. Mis puutub armastusse, siis oled sa kohusetundlik. Kokkuvõttes on sind ees ootamas hea aasta, sest see aitab sul targemaks saada.

  • Armastus

Aasta alguses ja aasta keskel on õhkkond pigem pingeline ja segane. Ära lisa ise õli tulle, kui sa ei taha olukorda hullemaks muuta või muuta lõhet enda ja elukaaslase vahel suuremaks. Selle asemel katsu alati rääkida ja miks mitte näidata välja, et sa hoolid. Juulikuust alates leiate te taas ühise keele ning hakkate nägema elu läbi teise vaatenurga. 

 

 

  • Töö

Kui sa iga olukorraga ruttu kohaned, ei tohiks sul probleeme tekkida. Õpi minevikus tehtud vigadest. Kui sa töötad juhtival kohal, siis ära lase võimul pähe hakata ja ära ole nii autoritaarne. Kui sa sõltud ülemusest, siis katsu olla viisakas ja aupaklik ning oota paremaid aegu, mis tulevad koos kevadega. Ole paindlik ning diplomaatiline, need on su parimad trumbid.

  • Raha
Sa oled kokkuhoidlik ja säästva eluviisiga, sest sa tahad igaks olukorraks valmis olla. Ära siiski hakka endale liiga tumedat tulevikku maalima, su lähedased ei oleks sellega nõus. Sa teed palju tööd, teenid rohkem raha ja see aitab sul hingerahu tagasi leida. Hoolimata mõningatest takistutest, suudad sa siiski oma eesmärgid ja plaanid ellu viia.


Kommentaare ei ole