{ads}

HIDE

Viimased

latest

Pühvel

Foto : ...

Foto : unsplash / Blake Meyer

 

 Sind on ees ootamas sündmusterohke aasta, kallis Pühvel. Tööasjad toovad sulle suurt rahulolu, sa haarad kinni kõikidest võimalustest, mis sellel aastal tekivad. Sa liigud edasi rahulikult ning teiste toetusest sul puudu ei tule. Sa oled iseseisev ja sõltumatu ega talu rutiini. Ära siiski torma oma otsuste vastuvõtmisega.

  • Armastus

Sa oled võluv ja sümpaatne, sind armastatakse sellel aastal palju. Sina aga otsid midagi tõsist, rahulikku ja kindlat. Kui sa oled vallaline, siis kohtud sa kindlasti selle õige inimesega. 

 

 

  • Töö

Sellel aastal ootab sind ees nii palga- kui ametikõrgendus. Tänu Tiigriaasta mõjutusele on kõik su elus lihtsam. Sa pead küll ka ise pingutama, eriti juunikuust kuni oktoobrini. Sinu andekust märgatakse ning sinu oskused kuluvad alati õigel hetkel ära. Sinu kuulsus ainult kasvab.

  • Raha
Sa teenid sellel aastal rohkem raha aga kulutad samuti rohkem. Küllus ja jõukus on sinuga sellel aastal, sa oled sellepärast helde kõigi nendega, keda sa armastad. Kui sa oled armunud, siis kulutad sa ilma raha lugemata. Õnneks oskad sa enda seljatagust kindlustada ning tead, kuidas panna oma raha kasvama.

Kommentaare ei ole