{ads}

HIDE

Viimased

latest

ROTT

  Foto ...

 

Foto : unsplash / Jessica Weiller

 Uus algus: sa sead endale uued eesmärgid ja võtad vastu uued väljakutsed. Su töö pakub sulle rahuldust, hea õnn saadab sind ja julgusest ning pealehakkamisest sul juba puudust ei tule. Sellel aastal valitseb pigem harmooniline õhkkond, sa investeerid oma väärtuslikku aega rohkem pereringi. See aitab sul hingerahu tagasi leida ning enda patareisid laadida. 

  • Armastus

Sinu kallis teinepool soovib, et sa avaksid talle natuke rohkem oma südant ja veedaksid temaga oma vaba aega. Lase armastusel tulla oma ellu, sul ei tule seda kahetseda. Sa saad hästi läbi oma elukaaslase sugulastega, kasuta seda ära, sest see ei ole alati nii olnud. Vallalised, kui te ootate õiget inimest oma ellu, siis rahunege maha ja naeratage: sellel aastal te kohtute! 

 

 

  • Töö

Tiigriaastal pakub su töö sulle suurt rahulolu. Sa tegeled oma tööasjadega ning liigud edasi selles suunas nagu sa tahad. Sa oled diplomaatiline töökaaslastega ning samuti ülemustega suheldes. Kui sa ise oled juhtival kohal, pead sa samuti jääma teistega suheldes diplomaatiliseks.

  • Raha
Sul on hea nina ja sa leiad üles kõik head võimalused, kuidas oma raha kõige paremini paigutada. Sa võid riskida kinnisvara sfääris, kus sul avaneb võimalus suurt kasu teenida. Jää siiski diskreetseks ja ära räägi kõigile oma suurtest sissetulekutest, kui sa ei taha kadedust tekitada. Sa võid kaaluda ka koostöö tegemist aga Tiigriaasta soovitab sul rohkem tegutseda üksi.

Kommentaare ei ole