{ads}

HIDE

Viimased

latest

Siga

  Foto ...

 

Foto : unsplash / Anthony Melone

 Sind on ees ootamas rahulik ja tore aasta, kallis Siga. Sa kindlustad endale töö juures seljatagust, sulle usaldatakse suurema vastutusega töökohustusi. Sinu oskuseid hinnatakse. Mis puutub armastusse, siis eelistad sa rahulikult koduseinte vahel nurru lüüa selle asemel, et minna vaatama, kas rohi on mujal rohelisem. 

  • Armastus

Sind ümbritseb just selline õhkkond nagu sa seda soovid ja vajad. Sa teed kõik, mis sinust sõltub, et kõik läheks võimalikult hästi ja mingeid probleeme ei tekiks. Ainult, et seni, kuni sina rahulikult nurru lööd, igatseb su teinepool võib-olla millegi muu järele. Võta midagi ette enne, kui on liiga hilja.

 

 

  • Töö

Sinu tööd hinnatakse ja sa hakkad vaatama oma karjääri teise pilgu läbi. See tagab sulle hea tuju ja kindla vaimu, sa koostad endale tugeva tegevusplaani. Sa võtad vastu uusi väljakutseid ning pühid oma teelt ära kõik, kes sind takistada julgevad. Tõenäoliselt just seal seisnebki sinu kõige suurem jõud. 

  • Raha
Majanduslik järg paraneb märkimisväärselt sellel aastal. Su sissetulekud kasvavad ning raha hakkab tulema uksest ja aknast. Tõenäoliselt kingitakse sulle raha ja sa saad päranduseks. Sa leiad häid võimalusi, kuidas oma raha kasvama panna ja sa teed hästi. Tänu oma intuitsioonile ei jää sa uskuma libekeelsete inimeste juttu ning lubadusi, mis on liiga ilusad.

Kommentaare ei ole